Jump to content
 • ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoticons maximum are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Posts

  • Evo sad moze, mozda je do sajta bilo nesto. Obrisite da ne smeta, hvala.
  • Pozz, da li je neko na SS imao ovakvu situaciju? Konstansto piše ''Listić nije uplaćen, ponuda je promijenjena'' Pokusavao sam druge parove, bilo sta uplatiti ali stalno isto, ne mogu nikakav tiket uplatiti. Ako nije niko imao slucaj, da li barem znate na koji mail da pisem da vidim sta je problem? Hvala i izvinite što pišem ovde.
  • Nice - St Ettiene over 4.5 kartona 2.23 unibet 8/10

   Stvar je jasna, 2 izrazito grube ekipe, St Ettiene najgrublji tim u ligi sa 3.1 karton po mecu, Nica cetvrta sa 2.62. Sudi najjaci sudija u ligi - Frank Schneider koji je vec drugu sezonu zaredom ubedljivo prvi po proseku, ove sezone 6.1 karton po mecu sto je debelo iznad ove margine. St Ettiene trebaju bodovi za opstanak u lgii a Nici za mesta koja vode u Evropu, znaci svi elementi za over su tu a sudeci po Francuzima ove sezone ovo bi moglo doci bez problema.

    
  • Mislim da je ovdje granica postavljena, barem za karton, prenisko i čini mi se primamljivo odigrati over kartona. Naime, zbroj prosjeka kartona po utakmici ove dvije momčadi je 5,64. Također, Gonzalez Gonzalez zna imati svoje trenutke te zna biti poprilično lagan na kartonima, kada ima materijala za iste. U zadnjih 7 utakmica čak pet puta je išao preko 4,5 kartona, a dva puta gdje nije bio je točno na četiri kartona. Dakle nema baš utakmica sa izuzetno malim brojem kartona. Villarreal je svakako favorit u ovoj utakmici ali pitanje je hoće li baš tako lagano slaviti kao što se očekuje a mislim da je jedini scenarij gdje bi mogli vidjeti manji broj kartona pobjeda uvjerljiva pobjeda Villarreala te rano vodstvo, a nekako sumnjam da će se baš to desiti odnosno da će Levante tako lagano pasti. Očekujem da Villarreal slavi ali i poprilično neizvjesnu utakmicu a ako to budu scenarij kartoni ne bi trebali biti upitni. 5 kartona za Primeru stvarno nije puno. 
 • Bet365

 • Teme

×