Jump to content

 •  

Photo

31.10.2009. Subota (Ostale Lige)


 • Please log in to reply
1 reply to this topic

Poll: Kako će završiti utakmica između Hajduka i Dinama? (2 member(s) have cast votes)

Kako će završiti utakmica između Hajduka i Dinama?

 1. pobjeda Hajduka (1) (0 votes [0.00%])

  Percentage of vote: 0.00%

 2. neriješeno (X) (1 votes [50.00%])

  Percentage of vote: 50.00%

 3. pobjeda Dinama (2) (1 votes [50.00%])

  Percentage of vote: 50.00%

Vote Guests cannot vote

#1 Goksim

Goksim

  Iskusni član

 • Administrators
 • 6043 posts

Posted 31 October 2009 - 09:02h

Hajduk - Dinamo X2 (2)    1,40 (2,60)
Definitivno najzanimljivija biti će utakmica između Hajduka i Dinama, utakmica koja gotovo o nicemu direktno ne odlučuje, međutim uvijek je pitanje prestiža pobjediti u vječnom derbiju. Bijeli ne mogu računati na Anasa Sharbinija, Ivu Smoju, Gorana Rubila, Antu Aračića i Tonija Pezu dok je Šerić upitan. Dinamo će morati nastupiti bez Mandžukića koji je upitan i za Ajax.
U Hajduku je već dugo narušena atmosfera i problemi postoje na svakom koraku, dok niti u Dinamu atmosfera nije bajna nakon loše serije rezultata i nakon što im je UEFA oduzela 3 boda, međutim i dalje je atmosfera u momčadi modrih puno bolja nego kod domačina.
Očekujem prazan stadion budući da je Torcida najavila bojkot utakmice, a čini se da će taj bojkot biti itekako uspješan. Obje ekipe su u padu forme, međutim Dinamo je pokazao igru na višem nivou, a kao što i tablica sugerira razlika u kvaliteti je velika i nisam očekivao da će na Dinamo biti postavljen ovoliki koeficijent.
Još jedna stvar koja ide u prilog Dinamu jest što je trener Hajduka najavio ofanzivnu taktiku, a poznata je stvar da se Dinamo muci protiv defenzivnih ekipa. Dakle ukoliko se Hajduk bude otvorio i išao nadigravati sa kvalitetnijim igračima Dinama mislim da im se ne piše dobro.

Uvjeren sam da Dinamo neće izgubiti, a kao veliki VB vidim i koeficijent na pobjedu Dinama. Također se za manji ulog može probati da Dinamo daje gol oba poluvremena 4,00.
Zagreb-Croatia Sesvete 1
Zagreb je predvođen timcem počeo igrati i skupljati bodove. Ukoliko pobjede bodovno će se izjednačiti sa Croatia Sesvetama koji također nastupaju u Kranjcevicevoj, tako da ovu utakmicu obje ekipe igraju pred svojim navijačima. Ipak, Zagreb je puno kvalitetnija ekipa sa iskusnijim igračima, a i moral im je podigla pobjeda protiv Dinama. Nakon toga su izgubili od Međimruja 4:2 da bi u kupu svladali Segestu 3:1. Croatia Sesvete pak bilježi jako slabe rezultate u zadnje vrijeme, a igrali su utakmcie sa ekipama iz donjeg dijela ljestvice. Očekujem uvjerljivu pobjedu Zagreba


#2 Goksim

Goksim

  Iskusni član

 • Administrators
 • 6043 posts

Posted 31 October 2009 - 11:43h

Hajduk - Dinamo

Fortuna je u ponudu stavila i broj žutih kartona na utakmici i granica je 5,5 a over tj. 6 žutih i više placa se sa lijepih 1,70. Sudi Batinić kojem je danas i rođendan. Mladi sudac (33) koji se ne libi pokazati kartone. Nedavno je došao na međunarodnu listu i spada među suce koji daju više kartona u HNL-u. Hajduk je najavio ofanzivnu i agresivnu igru i očekujem puno prekršaja, ali isto tako i puno kartona.

6 i više žutih kartona
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users