svijetkladjenja.com
Veljača 11, 2012, 01:15:34 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Hajduk - Unirea  (Posjeta: 603 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Kiks
Živi od kladionice

Spol: Muški

« : Kolovoz 17, 2010, 01:39:56 »

http://glasdalmacije.bloger.hr/post/hajdukunirea-/3842073.aspx

Hajduk-Unirea Urziceni          hendikep 0:1           1           2,90

Ja stvarno neznam čemu ovolika kvota na Hajduka pa Unirea se raspada, a Hajduk dugo nije igrao dobar nogomet. Živin u Vranjicu (malom mjestu do Splita) iden na svaku domaću utakmicu Hajduka i mogu vam reć da igraju lipi nogomet, organizirane akcije i napadače u formi ( Vukušić, Tomasov i Anas Sharbini ) je stvarno gušt gledat. Drago mi je da ne ovise više o Ibričuću. Atmosfera u svlačionici i na tribini je više nogo dobra. Poraz od Omladinca (klub iz Vranjica) http://www.net.hr/sport/page/2010/08/10/0564006.html je bio neočekivan al nije tu bilo ni žara ni borbe, a Omladnica dobro igra (koliko god to smiješno zvuči). Meni je najveća potvrda bia ovaj link na početku.
              Ako i dalje ste nesigurni odigrajte čistu jedinicu (1.75)

« Zadnja izmjena: Kolovoz 20, 2010, 00:42:07 Kocka » Evidentirano
habo
Živi od kladionice

« Odgovor #1 : Kolovoz 18, 2010, 13:46:57 »

na nekim online kladionicama je već 1.40 na Hajduk
Evidentirano

Kiks
Živi od kladionice

« Odgovor #2 : Kolovoz 18, 2010, 14:39:17 »

U Hrvatske lutrije je još 1.75
Evidentirano
d_eye.dee
Živi od kladionice

« Odgovor #3 : Kolovoz 18, 2010, 15:28:48 »

meni je čak i jasna kvota na hajduk...bez obzira što se unirea raspada naši svi klubovi su takvi da će podcjenit protivnika, da će ući ne motivirani, da će se uplašit, da će totalno podbacit itd itd

mislim da svatko tko misli nešto zaradit na kladionici ne igra ni dinamo ni hajduk u europskim natjecanjima (eventualno se isplati na neku domaću tekmu gdje suci sve srede, ali o tome kao nitko ništ ne zna) dao bog da i dinamo i hajduk uđu u europaligu

Eno primjer jučer Tott'ham kako je igrao (neprepoznatljivo naspram susreta sa Man Cityem)
Evidentirano

Philadelphia Flyers

Let's go Flyers!!!

Hokej, hokej, hokej i samo hokej
Kiks
Živi od kladionice

« Odgovor #4 : Kolovoz 18, 2010, 16:48:49 »

meni je čak i jasna kvota na hajduk...bez obzira što se unirea raspada naši svi klubovi su takvi da će podcjenit protivnika, da će ući ne motivirani, da će se uplašit, da će totalno podbacit itd itd

mislim da svatko tko misli nešto zaradit na kladionici ne igra ni dinamo ni hajduk u europskim natjecanjima (eventualno se isplati na neku domaću tekmu gdje suci sve srede, ali o tome kao nitko ništ ne zna) dao bog da i dinamo i hajduk uđu u europaligu

Eno primjer jučer Tott'ham kako je igrao (neprepoznatljivo naspram susreta sa Man Cityem)

moraš uzet u obzir da se igralo na umjetnoj travi na što nisu navikli, ali isto obran je podbacila
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!