|
Christy
|
 |
« : Svibanj 06, 2009, 14:51:41 » |
|
Bez namere da ikome kontriram, ovo je moje vidjenje meca
06.05. (sre) 20:45 Liga Sampiona , polufinale Čelzi - Barselona 2 @ 2.63, Ladbrokes, 8/10 Celzi - Barselona 3+ @ 2.07, Pinnacle, 8/10
Veceras se na Stamford Bridge stadionu igra revans mec polufinala Lige Sampiona, gde domaca ekipa Celsija docekuje ekipu Barselone. U prvom mecu na Nou Campu, rezultat je bio 0:0. Pobednika ovog dvomeca ceka Mancester Junajted koji je sinoc pobedio Arsenal i tako izborio mesto za finale koje ce se odigrati u Rimu. Ekipa Celsija se nalazi u jako dobroj formi, i oni nisu porazeni vec 9 meceva. Od dolaska Guusa Hiddinka, ovaj tim igra znatno drugacije nego pod vodjstvom Murinja ili Skolarija. Tim je mnogo ofanzivniji i u mecevima Celsija sada vidjamo znatno vise golova nego ranije. Za vecerasnji mec, u tim se vraca Ahsley Cole. Van tima je vec duze povredjeni Joe Cole. Anelka je pod znakom pitanja za ovaj mec, ali ga je Hiddink ipak najavio u startnoj postavi jer ima nameru da postigne gol. Ovo je moguci sastav Celsija: Cech - Bosingwa, Terry, Alex, A Cole - Essien, Ballack, Lampard - Malouda, Anelka, Drogba
Sa druge strane imamo tim Barcelone. Ja pratim fudbal skoro 2 decenije, od SP 1990 u italiji. Od tada, pa sve do ove sezone, ja nisam video da ma koji tim igra fudbal koji igra Barselona ove sezone. Oni igraju toliko raznovrsno u napadu da je to prosto neverovatno. Leo Messi je izrastao u najboljeg igraca danasnjice, pored njega u sjajnoj formi su Eto`o i Henry koji svoju igru nesebicno podredjuju kolektivu. Pravi "mozgovi" ovog tima su Xavi i Iniesta, i od ovih petorice igraca sve pretnje pocinju.Yaya Toure je sjajan u ispravljanju eventualnih gresaka... Ko je gledao samo poslednji mec koji je Barsa odigrala protiv Reala sve mu je jasno... Ne treba zaboraviti ni poslednju liniju Barse,koju predvodi Puyol, koji nazalost veceras nece biti u timu zbog povrede, ali se ocekuje da ga zameni Caceres, momak koji je doveden kao veliko pojacanje iz Villareala ali nije imao previse sanse da pokaze sta zna. Pored njega tu su i sjajni Dani Alves, Pique koji je stigao cak i da postigne gol u Madridu i Abidal, koji je jedan od najboljih bekova na svetu. Sve u svemu, ja nemam nikakve zamerke na postavku igre Guardiole. Ma koliko se cini da je odbrana slabiji deo ovog tima, treba reci da su napadaci spremni da postignu 3 gola vise od onoga sto odbrana moze da primi... Golman Valdes sasvim solidno obavlja svoj posao... Za veceras je najavljen sledeci sastav Barselone: Valdes - Alves, Caceres, Pique, Abidal - Toure, Xavi, Iniesta - Henry, Messi, Eto'o
Veceras ocekujem jednu jako dobru utakmicu. Ulog je izuzetno veliki. Sastaju se dva tima koji su u sjajnoj formi... Ipak, cele sezone, Barsa igra konstantnije i cini mi se da ima jos prostora za njihovu jos bolju igru jer u vecini meceva cini mi se da nisu igrali ni sa pola gasa..... Dakle bez sumnje ocekujem prolaz Barse i njihovu pobedu na ovom mecu, ali isto tako i mec sa dosta golova. Sansu Celsija vidim u odsustvu Puyola, a za Barsu nema potrebe trositi reci o napadackim sklonostima ovog tima... Dakle tip 2 uz najmanje 3+ golova...
|