Gdje gledati NBA?

Počela je nova sezona NBA lige, u kojoj nas ponovno očekuje puno sjajnih utakmica, sa puno pretendenata na naslov, koji brane Clevland Cavaliersi. I dok će po svim najavama ova sezona ponovno srušiti sve rekorde gledanosti i kada su ugovori za prijenose utakmica sve bogatiji, kod nas se nameće pitanje: gdje gledati NBA?

Besplatni NBA prijenos!

Besplatni NBA prijenos!

Malo prijenosa može ispratiti putem TV-a i to samo ukoliko imate sportski paket, dok su druge opcije linkovi kao što su athde i sl. ili kupnja NBA league pass, s kojim možete gledati bilo koji susret, ali uz ipak za naše pojmove veliku naknadu, koja može iznositi i do 1.100,00 kuna.

Gdje gledati NBA?

Gdje gledati NBA?

Besplatni NBA prijenos!

Ipak kao jedno od najpristupačnijih rješenja nameće se opcija koju je ponudila bet365 kladionica. Bet365 kladionica nudi besplatne prijenose svih susreta kako NBA utakmica, tako i mnogih drugih, a jedini preduvjet je da posjedujete račun u bet365 kladionici, te da napravite barem minimalni depozit, tj. da na računu imate barem 1€ (potrebno je napraviti, makar i simboličnu, uplatu sredstava na račun)!
Naravno prijenos je vrlo kvalitetan i brz, jer ujedno omogućava i klađenje uživo i to na baš svaki susret koji se igra u NBA ligi.
Na taj način potpuno besplatno možete gledati svih 82 utakmice regularnog dijela sezone, kao i kompletno doigravanje. Sezonska pretplata za NBA League Pass stoji čak 1.099,99kn a Bet365 kladionica Vam te prijenose omogućuje besplatno!

Sve što trebate napraviti jest registrirati se i napraviti, barem i simboličan, depozit!

Kod drugih preglednika kao što su athde, sopcast i dr. možete imati problema ukoliko nemate veoma brzi internet, a i kvaliteta slike je vrlo upitna. Također često utakmice mogu biti zaključane, jer se ipak radi o nelegalnim prijenosima.
Upravo zbog toga, ako ne znate gdje gledati NBA, a niste spremni izdvajati novac za tu privilegiju, bet365 Vam nudi vrlo jednostavan i pristupačan način za pratiti najbolju svjetsku košarkašku ligu, te uživati u majstorijama Currya, Lebrona, Hardena, Davisa i drugih, kroz besplatni NBA prijenos.

GLEDAJ NBA BESPLATNO

Share This