Kladionica prognoze najčešće i najjednostavnije je pronaći na forumima. U današnje vrijeme internet nudi brojne mogućnosti, pa tako i pregršt prognoza vezanih uz kladionicu i sportsko klađenje. Na raznim forumima, web stranicama ili blogovima može se pronaći jako puno prognoza za razne sportske susrete, a veći je problem odlučiti koje su dobre nego pronaći samu prognozu.

Kladionica prognoze

Razne kladionica prognoze mogu se naći na internetu i to kako na engleskom jeziku, tako i na hrvatskom jeziku. Veliku ulogu ima odabir sporta za koji tražite prognozu, jer naravno najveća ponuda prognoza je za najpopularnije sportove kao što su nogomet, košarka i tenis, dok ćete analize za druge sportove ipak malo teže pronaći. Nogomet kao najpopularniji sport nudi veliki broj prognoza i to iz zaista raznih natjecanja. Ipak onima koji se ozbiljno klade interesantne su manje ili niže lige od susreta koji se igraju na najvišoj razini poput Lige prvaka ili velikih nogometnih natjecanja. Analize za takve manje susrete vrlo je teško pronaći i one se najčešće nalaze na stranim portalima, odnosno forumima.

Kada su u pitanju veliki susreti tu naravno postoji puno prognoza i veoma je važno da prepoznate koje su od njih dobre, korisne ili dobitne. Za to vrlo je važno pratiti tko ih piše, ali također trebate imati znanja kako bi prepoznali koja nudi dobre informacije. Najbolje prognoze najčešće se nalaze na specijaliziranim stranicama za klađenje, odnosno na forumima takvih stranica. Tamo se mogu pročitati najnovije informacije, ali i komentari drugih članova foruma, pa se samim time mogu dobiti različita razmišljanja.

Na našim prostorima najbolje kladionica prognoze naći ćete na forumu stranice ww.svijetkladjenja.com, dok od foruma na Engleskom jeziku izdvajamo stranice kao što su Bettingadvice, Punters Lounge i Blogabet na kojima možete pronaći prognoze iz raznih sportova i od tipstera iz raznih država.

Prognoze nikada ne mogu biti potpuno točne, a posebno ih se ne smije miješati sa dojavama, jer to nikako nisu. Same prognoze temelje se na proučavanju i predviđanju određenih sportskih događaja, a nikako na nekim informacijama, kao što su namještanje susreta ili slično. Na Vama je naravno da pročitate prognozu i sami prosudite da li je po Vama ona dobra ili ne odnosno hoćete li se kladiti na prognozu ili ne. Ipak prognoze Vam mogu itekako pomoći u klađenju i povećati Vaš postotak prolaznosti, jer se temelje na proučavanju, analiziranju i poznavanju određenog sporta ili događaja, pa Vam stoga preporučamo da uvijek prije klađenja pročitate analize, odnosno prognoze drugih tipstera.

PRONAĐI PROGNOZE

 

Share This