Kladionice uživo su u posljednje vrijeme postale izuzetno popularne i danas gotovo rijetko koji igrač koji se ozbiljnije kladi ne poznaje ovu mogućnost. Prije više od 10 godina ova mogućnost nije bila moguća, pa su ljudi najčešće uplaćivali popravne listiće.
Nakon što je internet postao glavno mjesto za klađenje i samo klađenje je dožvijelo procvat, jer je igračima omogućeno neprestano klađenje. Naravno upravo najveći napredak je dožvijelo klađenje uživo.

Kladionice uživo

Kladionice uživo

Kladionice uživo su zapravo klađenje na dvoboje koji se trenutno odvijaju, a igrači se mogu kladiti na gotovo sve stvari primjerice u nogometu: tko će postići sljedeći pogodak, od toga tko će imati sljedeći korner ili zaleđe i dr. U svakom slučaju igrači imaju niz mogućnosti, a poseban je užitak taj što možete pratiti sami susret i pritom vidjeti razvoj događaja i uplaćivati prema nahođenju.
Posebno zahvalno je klađenje uživo zbog toga što možete uhvatiti puno bolje koeficijente. Npr. kladite se na nogomet i vaša momčad za koju ste uvjereni da će slaviti primi pogodak, a Vi ponovno po boljem koeficijentu uplaćujete na pobjedu svog tima. Također kada pratite uživo puno bolje vidite stanje na terenu, pa je lakše procijeniti kako će se stvari odvijati.
Kladionice uživo ili live klađenje posebno je postalo popularno za sportove kao što su nogomet, košarka i tenis, ali svaki od sportova ima svoje prednosti kada je u pitanju klađenje uživo.
Najpopularnije kladionice za klađenje uživo su bet365, sportingbet, bet-at-home, William Hill, 10bet i Netbet. Odnosno sve vodeće kladionice koje imaju daleko najbolje sučelje i najbolju razradu događaja. Primjerice bet365 i William Hill kladionice uživo imaju pregršt razrada za klađenje uživo, zatim nude veliki broj live prijenosa, ali imaju i vrlo brzu isplatu dobitaka, pa se možete vrlo dinamično kladiti.
Klađenje uživo ne nudi veliku mogućnost proučavanja, već se najčešće morate kladiti po svom nahođenju, odnosno osjećaju. Također vrlo je važno brzo reagirati, pa će Vam poznavanje sučelja biti od velike važnosti.
Kladionice uživo učiniti će Vam samo klađenje puno zanimljivijim, ali pomno birajte u kojoj kladionici ćete se kladiti. Naša preporuka je svakako bet365, jer nudi veliki broj mogućnosti, a vrlo je sigurna kladionica, te lider na tržištu.
Više o svim kladionicama možete saznati na stranici svijetkladjenja.com

Share This