Kladjenje uzivo

Kako bi u nečemu bili uspješni potrebno je voliti to što radite te se tome potpuno posvetiti. Kao u svim poslovima tako je i u profesionalnom klađenju. Mnogi se klade rekreativno, iz zabave, tako pristupaju prikupljanju informacija te slaganju listića. Oni malobrojni koji se bave ozbiljno, as većim ulozima te koji filtriraju infromacije, proučavaju ponude, uspoređuju granice i koeficijente, oni imaju i šansu dugoročno biti u plusu na kladionici.

Kladenje uživo

Kladjenje uzivo jedan je od načina klađenja gdje igrači imaju mogućnost kladiti se na događaj koji je u tijeku. Kladjenje uzivo ima mnoge prednosti nad klađenjem prije početka utakmice jer često kladioničari, nakon što je utakmica počela, imaju uvid kako koja ekipa igra, kao i u kojem je sastavu nastupila, dali igraju dobro, koliko su motivirani, kakvi su vremenski uvijeti, atmosfera i sl.

Dok mnoge zemaljske kladionice kladjenje uzivo tek pomalo uvode u svoju ponudu te je moguće kladiti se isključivo na osnovne razrade, poput pobjede ili zbroja golova, online kladionice u ponudi kladjenje uzivo imaju već 15-ak godina, te je moguće kladiti se na 100-ak događaja za svaku utakmica.

kladjenje na nogomet

Na primjer na nogometnoj utakmici moguće je kladiti se, osim na pobjedu, zbroj golova, hendikepe, točan rezultat i na to tko će postići sljedeći gol, koliko će kornera, kartona ili zaleđa biti na utakmici, koja će ekipa imati više kornera, tko će imati veći posjed lopte, koliko će biti minuta sudačke nadokande, dali će biti napravljenje sve izmjene i sl.

Gdje se kladiti uzivo?

Daleko najbolja kladionica za kladjenje uzivo jest Bet365 kladionica koja je ujedno i najpopularnija i najjača online kladionica te koja broji preko 18.500.000 korisnika. Ponuda im je izuzetno bogata (sa ogromnim brojem razrada), koeficijenti su fantastični, te izuzetno rijetko limitiraju igrače. Moguće je bez većih problema uplatiti i nekoliko tisuća eura na pojedinu utakmicu! Više o Bet365 kladionici kao i bonusima koje daju saznajte ovdje.

Bet365 live kladjenje

Sučelje za kladjenje uzivo im je fantastično riješeno. Sve je intuituvno napravljeno i igrači se izuzetno brzo priviknu na sučelje, svi podaci o utakmici su konstantno dostupni a uz to Bet365 kladionica osigurava preko 1.000 prijenosa sportskih događaja svojim korisnicima svakoga tjedna i to je jedan od razloga zašto su najpopularnija i najjača svjetska kladionica.

bet365 live stream kladjenje

Naravno kladjenje uzivo bez prijenosa utakmica jest klađenje na slijepo i kako bi imali potpuni uvid u događanja na utakmici, te kompletnu sliku, potrebno je imati prijenos utakmice uživo. Saznajte više o najboljim online kladionicama za kladjenje uzivo kao i bonusima koje nude! Saznaj više

Kako se kladiti uživo?

Mnoge utakmice su savršene za klađenje uživo jer često, iskusni poznavatelji sporta, mogu prepoznati kada neka ekipa radi pritisak, kada stišće ili kada je navalila na gol, te stignu reagirati odnosno uplatiti okladu prije nogo isti postignu zgoditak. U mnogim situaicjama odlično je kladiti se na pobijedu ekipe ukoliko je protivnička ekipa ostala sa igračme manje, dakle ukoliko je netko u drugoj ekipi dobio crveni karton, pogotovo ukoliko je rana faza utakmice.

Također, često favoriti nakon što povedu znaju prepusitit inicijativu protivničkoj ekipi, te se braniti i biti u podreženom položaju posljednjih 20ak minuta utakmice. U velikom broju slučajeva, vidljivo je da su velike šanse da će favorit na papiru i primiti gol do kraja utakmice, međutim unatoč tome koeficijenti na to zna biti 12,00 pa i više. Oni koji to znaju prepoznati mogu zaraditi izuzetno lijepe novce na ovaj način. Evo samo jedan od primjera…

kladjenje uzivo

Također, kladjenje uzivo savršeno je i za klađenje na broj kartona, jer u mnogim situacijama se vidi kada će utakmica biti puna tenzija i nervoze, te je moguće reagirati i uplatiti da će na utakmici biti npr. više od 4,5 kartona. Često suci znaju usmeno upozoravati igrače prvih 30ak minuta, pa je također pametno uplatiti da će biti više kartona na utakmici ukoliko je utakmica puna tenzija i preoštrih startova, a sudac podijeli više usmenih upozorenja i svojom gestikulacijom ukazuje da je to bilo zadnje upozorenje.

kladjenje na kartone

U tom trenutku granica za ukupni broj kartona na utakmici biti će niska budući da u prvih 30 minuta sudac nije dao niti jedan karton, i to je savršeni trenutak za uplatiti više kartona budući da će svaki sljedeći grublji start rezultirati kartonom. Često suci do poluvremena podijeli i 2-3 kartona te granica za kartone zna narasti i za 3-4 kartona, a u drugom poluvremenu oklada zna biti dobitna već i do 60-te minute.

Stilovi i mogućnosti kladjenja uzivo su beskonačne i ovakav način klađenja, uz dobro percipiranje stvari te malo sreće, može omogućiti velike dobitke u kratkom roku.

kladenje uživo

kladenje uzivo

Naravno mogućnosti i opcije kod klađenja uživo i na druge sportove su beskonačne, i samo je nebo granica.

klađenje tenis betfair

kladjenje tenis

Mnogi profesionalni igrači preferiraju klađenje uživo na košarku ili tenis budući da su to dinamični sportovi, sportovi na kojima se također itekako može zaraditi…

Kladjenje uzivo tenis

Okušaj se u kladjenju uzivo kod vodeće online kladionice i zaradi. Više o odličnim informacijama, tipovima za klađenje te greškama u ponudi saznajte na SvijetKladjenja forumu!

Share This