Portal svijetkladjenja.com je namijenjen svim ljubiteljima sporta, klađenja i drugih igra na sreću. Cilj samog portala je da okuplja ljude istih interesa s ciljem boljeg informiranja, razmjene razmišljanja, te povećanja prihoda od igra na sreću. Također portal je od svog početka zamišljen kao potpuno BESPLATAN servis za sve korisnike, a trudimo se svojim posjetiteljima omogućiti što više sadržaja i to od informativnog, stručnog, zabavnog, pa do nagradnog i promotivnog. Velika prednost portala je svakako forum na kojem možete kontaktirati sa ljudima koji imaju slične interese Vašima.

Kontakt

Kontakt sa portalom Svijet kladjenja

Pošto je portal vrlo otvoren, zaintersirani smo za gotovo svaki vid suradnje, ali i za Vaše prijedloge, sugestije, upite. Truditi ćemo se odgovoriti na Vaša pitanja u što kraćem mogućem roku. Stoga ukoliko imate prijedlog za suradnju, zainteresirani ste za rad na portalu ili imate samo neki prijedlog ili komentar slobodno nas kontaktirajte. Kontakt Vam je predočen na kraju teksta. Molimo Vas da kontakt ne zloupotrevaljavate, odnosno da se javljate u slučaju da imate konkretne stvari (pitanja, prijedloge, komenare) i iskrene namjere.

Kako uspostaviti kontakt?

Kontakt s nama možete uspostaviti putem maila (dolje), zatim se možete javiti na forumu portala pod rubrikom prijedlozi, pitanja, obavijesti. Također možete nas kontaktirati putem facebook stranice, odnosno fb stranice Svijet kladjenja (kroz inbox).

Kontaktirajte Svijet Kladjenja putem formulara u nastavku i pričekajte email sa odgovorom.

Vaše ime (obvezno)

Vaš email (obvezno)

Naslov poruke

Vaša poruka