Od prvog prosinca (1.12) odlučili smo malo promijeniti format nagradne igre koju provodimo u suradnji s Bet365 kladionicom. Tako ćete i dalje biti u mogućnosti prikazati svoje znanje i osvojiti nagrade, koje će od sada iznositi 10 € (deset eura) po pogođenim prognozama.

Slika kladionica

Od prvog vikenda u prosincu počinje nagradna igra koja će biti postavljena svakog vikenda (i subota i nedjelja), te na dane kada se igra Liga prvaka i Europa liga. Svakog od tih dana ponuditi ćemo Vam tri susreta koji su na rasporedu upravo tog dana, na koje ćete Vi morati tipovati odnosno predvidjeti ishod (1 X 2).

Ukoliko pogodite, odnosno tipujete točno na sva tri susreta i to napravite kao prvi, prije početka prvog susreta osvojiti ćete 10 € na svom Bet365 računu. Ukoliko još uvijek nemate otvoren račun u ovoj kladionici to možete učiniti na linku dolje.

OTVORI RAČUN

 

Evo primjera kako izgleda nagradna igra

 

Primjer utakmica koje morate pogoditi:

Hoffeinheim – Borussia Monchengladbach (15:30)

Barcelona – Real Sociedad (16:00)

Leicester – Manchester United (18:30)

 

Primjer ispravno podnesene prognoze:

Hoffeinheim – Borussia Monchengladbach X

Barcelona – Real Sociedad 1

Leicester – Manchester United  X

Ukoliko više sudionika prognozira sve točne rezultate, dobitnikom će se smatrati onaj sudionik koji je prvi podnio prognozu i to još jednom napominjemo prije početka prvog susreta. Tijekom jednog mjeseca možete osvojiti maksimalno jednu nagradu odnosno 10 € koji će Vam biti uplaćeni na Vaš račun ukoliko ste otvorili račun i napravili minimalni depozit.

 

 

Pozivamo Vas da se pridržite nagradnoj igri i osvojite nagrade, pokažete znanje i dobro se zabavite.

Detaljna pravila nagradne igre nalaze se na forumu.

 

 

 

Share This