Cleveland Indians – Texas Rangers; 26.05.2015 MLB

RANGERSI UPISALI ŠEST POBJEDA U NIZU I DOČEKALI VELIKI POVRATAK HAMILTONA

Momci iz Texasa izgledaju daleko bolje nego li je to bio slučaj u početku sezone. Naime, osim što su pobijedili šest u nizu, konačno su dobili onu kemiju koja im je nedostajala. Neki igrači su jednostavno eksplodirali, a posebno to vrijedi za njihovog ponajboljeg igrača Princea Fieldera koji je opalio četiri home runa u isto toliko utakmica. Osim toga, vratio im se Josh Hamilton koji ih je napustio prije dvije godine, ali nakon što Angelsi nisu više željeli imati posla sa njime, Rangersi su napravili razmjenu sa Angelsima i vratili Hamiltona nazad u Arlington.

Krasan je osjećaj ponovno osjetiti tu energiju na terenu i izvan njega. Jako je zabavno i uzbudljivo kada udaraš iza sjajnih igrača i to mi je doista velika čast. Gledam prema naprijed i želim obavljati posao dan po dan i biti najbolji što je moguće – rekao je Hamilton nakon jučerašnje utakmice.

OTVORITE RAČUN NA BET365 KLADIONICI, NAPRAVITE DEPOZIT, TE GLEDAJTE SVE UTAKMICE MLB-A UŽIVO POTPUNO BESPLATNO!!!

Naime, zašto su Angelsi odustali od Hamiltona. On je u prošlosti imao problema sa drogama i nekoliko puta dobivao zabrane i umalo mu je karijera uništena zbog toga. Nakon što se odvikao i navodno “okrenuo” vjeri, Hamilton je bio miran i odličan igrač, ali u offseasonu 2014-2015 je ponovno pokucao na stara vrata i optužen za uzimanje kokaina. Kaznu od MLB lige je odradio, no Angelsi mu nisu oprostili i na kraju je on ispao veliki gubitak za njih jer njegov ugovor je bio vrijedan cca. 150 milijuna dolara. Pred rastavom braka je, ništa mu ne ide od ruke, a Rangersi su ga ponovno prihvatili i uzeli pod svoje.

hamilton

Cleveland je jučer na otvorenju serije izgubio od Rangersa, a sa tim porazom su prekinuli niz od šest pobjeda. Bili su impresivni u tom periodu, a posebno startni bacači. Jedan od tih startera je i Danny Salazar (5-1; 3,50 era) koji će danas započeti utakmicu za Cleveland. Ovaj desnoruki bacač je imao uspona i padova ove sezone, no može se reći da je bio poprilično konstantan. U zadnjem startu je pokazao da ima kvalitetu kada je ekipu White Soxa ostavio na nuli kroz šest izmjena, dopustivši im tek pet hitova.

Bio je to definitivno jedan od mojih boljih nastupa ove sezone. Ali ne mogu biti skroz zadovoljan jer želim pokušati ići što dublje u utakmicu – objasnio je Salazar nakon pobjede u Chicagu.

Svakako treba napomenuti kako je Salazar prije desetak dana imao utakmicu baš protiv Rangersa i to je bio za njega najgori start u sezonu. U tom nastupu je dopustio pet runova i nije uspio izdržati niti pet izmjena. Nema sumnje da mu danas isto tako neće biti lako.

Gosti će se pouzdati u ljevorukog veterana Wandy Rodrigueza (2-2; 3,38 era) koji sasvim solidno odrađuje svoj posao. Od šest startova on je četiri puta ekipe ostavio na točno jednom runu, što je itekako dobro. Ukoliko želi biti efektivniji morati će ostati puno dulje u utakmici, jer samo je tri puta izdržao šest izmjena ili više. Prije točno 11 dana je bacao protiv Clevelanda i nije se dobro proveo jer je prepustio pet runova kroz 4,2 inninga.

Kroz zadnjih 10 međusobnih utakmice ove dvije ekipe, Cleveland je slavio čak osam puta, no to treba uzeti sa zadrškom jer su Rangersi bili među najgorim ekipama prošle sezone, sada je to ipak druga priča. Ove sezone su igrali četiri puta i rezultat je 2:2.

[touchcarousel id=’2′]

Oznake: