Copa America: Argentina-Kolumbija

Vjerojatno najspektakularniji dvoboj četvrtfinala Copa Americe je susret između Argentine i Kolumbije, odnosno Messija i Jamesa zvijezda dvaju najvećih Španjolskih i svijetskih klubova.

James-Mascherano

Argentina je osvojila prvo mjesto u skupini B, ali dojma smo kako još nije prikazala sve što ova momčad može ponuditi. Do sada dvojac koji je prikazao najviše na ovom turniru su Aguero i Messi. Messi igra puno povučenije nego što je to bio slučaj na prethodnim natjecanjima, što se vidi i kroz njegov broj postignutih golova. Argentina uz dominaciju na terenu ne pokazuje efikasnost, čime se u završnici susreta dovodi u neugodnu situaciju. Ipak treba u nokautfazi očekivati veću ozbiljnost Argentine, jer ovdje više nemaju pravo na pogrešku.

 

 

Kolumbija na ovom turniru nije prikazala gotovo ništa s obzirom na to s kakvim igračima raspolaže. Prošli su skupinu vrlo sretno, zahvaljujući trećoj poziciji u skupini. Posebno su Kolumbijci zakazali u napadu gdje su do sada postigli tek jedan pogodak. Veoma loši su do sada Cuadrado i James u sredini, a izostanak Guarina je vrlo veliki hendikep u balansu momčadi. Kolumbija svakako ima kvalitetu da svlada Argentinu, ali trebati će odigrati puno bolje od onog što su do sada prikazali. Hendikep je i neigranje, ponajboljeg igrača Kolumbije na ovom turniru Sancheza.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

U međusobnim susretima u posljednjih 5 nastupa Argentina ima dvije pobjede, a Kolumbija jednu uz dva susreta bez pobjednika. Posljednji međusobni susret odigrali su 2013. godine kada je susret završen rezultatom 0:0. Posljednji njihov susret na Copa Americi također je završio rezultatom 0:0.

KAKO BI VIDJELI ODLIČNE INFORMACIJE ZA KLAĐENJE ZA OVU UTAKMICU, POTREBNO JE PODIJELITI (SHARE) ANALIZU JEDNIM KLIKOM! ISPLATIT ĆE SE

 

Pred nama su dvije vjerojatno po imenima najjače napadačke momčadi na turniru, ali one to do sada nisu dokazale. Argentina barem igra na način da kontrolira utakmice, ali zakazuje u završnici, dok  Kolumbija do sada nije ništa ni odigrala i ostavila je jako loš dojam. Obje momčadi teže napadačkoj igri, ali očekujemo susret s mnogo tenzija i malo pogodaka, kao što je bio slučaj i u njihovim prethodnim susretima.

Naš prijedlog je manje od 2.5 gola na utakmici, jer ni jedna momčad nije efikasna na ovom turniru, a još se sada radi o nokaut fazi gdje će teško bilo koja ekipa puno riskirati.

TIP manje od 2.5 gola, koef 1.50.

arg-col-manje