Copa America: Kolumbija-Venezuela

U skupini C svoju prvu utakmicu igraju Kolumbija i Venezuela i to u gradu Rancagua. Osim njih u ovoj skupini se nalaze još Brazil i Peru, koji također danas igraju svoj susret.

falcao

Kolumbija je jedan od pritajenih favorita ovog natjecanja, radi se o sjajnoj momčadi koja ima sjajne pojedince i to posebno u napadačkom dijelu momčadi. Kolumbija je prije ovog turnira odigrala tek jednu prijateljsku utakmicu protiv Kostarike, gdje su slavili 1:0, a strijelac je bio Falcao. Upravo taj napadač će biti u momčadi Kolumbije nakon što je propustio Svijetsko prvenstvo, gdje je Kolumbija i bez njega bila sjajna.

Kolumbija ima problema s nekim izostancima, pa im tako nema na turniru Guarina, Balante, Ramosa i Quintera sve redom igrača koji bi bili pozvani na ovaj turnir.

 

 

Venezuela ipak ne spada u sam vrh Južnoameričkog nogometa, ali čak i oni imaju nekoliko pojedinaca koji su vrhunski igrači prije svih Rondon iz Zenita, zatim Arango, Rincon i od mlađih Murillo. Ipak Venezuela teško da može napraviti kakav značajniji rezultat, jer jednostavno konkurencija je stvarno snažna. Prije ovog turnira Venezuela nije igrala prijateljske utakmice, tako da je teško reći u kakvoj su trenutnoj formi.

Venezueli nedostaju na prvenstvu: Falcon, Otero i Gonzalez.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

Povijest međusobnih susreta ove dvije reprezentacije je naravno vrlo bogata, a u posljednjih 5 susreta Venezuela je bila uspješnija, te je upisala 3 pobjede, a Kolumbija tek jednu. Posljednji susret koji su odigrali 2013. godine također je otišao u korist Venezuele koja je slavila 1:0 pogotkom Rondona.

KAKO BI VIDJELI ODLIČNE INFORMACIJE ZA KLAĐENJE ZA OVU UTAKMICU, POTREBNO JE PODIJELITI (SHARE) ANALIZU JEDNIM KLIKOM! ISPLATIT ĆE SE

 

Kolumbija je realno znatno kvalitetnija ekipa od Venezuele, i kao kolektiv i igrački, gotovo na svakoj su poziciji jači te bi bilo veliko iznenađenje ukoliko ne uzmu tri boda u ovoj utakmici. Falcao će biti silno motiviran budući da nije dugo nastupio za reprezentaciju te ima “svojih” motiva.

kolumbija

Koeficijent na pobijedu Kolumbije sasvim je pristojan, te vjerujemo kako iznenađenja ovdje, zbog svega ranije navedenog kao i izostanaka u ekipi Venezuele, nebi smjelo biti.