Copa America: Meksiko-Bolivija

Drugi susret skupine A igraju u Vina del Maru Meksiko i Bolivija. Meksiko je stigao na ovo natjecanje s pozivnicom, dok ga je Bolivija izborila u kvalifikacijama, ali ipak nitko joj ne daje prevelike šanse za prolazak skupne.

guardado

Meksiko nema puno opcija, jer ako želi proći skupinu mora svladati Boliviju uvjerljivo najlošiju momčad skupine barem po igračkom kadru. Meksiko je odigrao sjajno Svjetsko prvenstvo i mnoge jako dojmio svojom igrom. Posebne simpatije skupio je izbornik ovog Meksika M. Herrera koji je tvorac ove mlade momčadi.

Na ovo natjecanje Meksiko je stigao kako bi se pripremio za Gold Cup koji se igra u srpnju i koji im je prioritet. Na turnir su stigli ipak u dosta okrnjenom sastavu, jer im nedostaju neki vrlo važni igrači koji trebaju odmor nakon naporne sezone. Tako im nedostaju: Guillermo Ochoa, Hector Moreno, Carlos Vela, Hector Herrera, Miguel Layun i Javier Hernandez.

Okosnicu momčadi trebali bi činiti igrači iz Meksičke lige, uz neka pojačanja iz Europe, a najviše se očekuje od Jimeneza i Corone.

Bolivija je vrlo neugodna momčad, ali ipak nema igrača najviše klase i izrazito je domaćinska ekipa.  Najbolji igrač im je branič Radles, a u momčadi imaju još nekoliko igrača iz Europe, koji ipak nisu poznatiji nogometnoj javnosti. Bolivija će ipak u ovoj skupini pokušati oteti koji bod i čuvati se da ne doživi neki neugodan poraz.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

U međusobnim susretima u posljednjih 7 susreta  slavio je Meksiko, dok prije toga su odigrana još dva susreta od kojih je jedan završio remijem, a drugi pobjedom Bolivije, ali bilo je to 1993. godine. Posljednji međusobni susret završio je  pobjedom Meksika 1:0, a odigran je prošle godine.

KAKO BI VIDJELI ODLIČNE INFORMACIJE ZA KLAĐENJE ZA OVU UTAKMICU, POTREBNO JE PODIJELITI (SHARE) ANALIZU JEDNIM KLIKOM! ISPLATIT ĆE SE

 

Momčad Bolivije nije bezazlena, jer se radio o vrlo čvrstoj i discipliniranoj momčadi za Južnoameričko podneblje, Meksiko dolazi bez dosta važnih igrača, tako da ovo sigurno neće biti samo odrađivanje posla. Ne vjerujemo kako će biti puno pogodaka, pa se i to može uzeti u obzir prilikom uplate listića. Ipak mi smo se odolučili vjerovati Meksiku i njihovoj pobjedi u ovom susretu, jer samo pobjeda im otvara mogućnosti prolaska skupine.

Također Meksiko ima mnogo kvalitetnije pojedince koji igraju u Europi ili vrlo dobroj Mekičkoj ligi. Tako da ipak vjerujemo Meksiku koji je u posljednjih 7 susreta protiv Bolivije uvijek slavio.

TIP 1 pobjeda Meksika 1.50

meksiko