Copa America: Peru-Paragvaj

Utakmica za treće mjesto na Copa Americi između Perua i Paragvaja igra se u Concepciónu. Dvije reprezentacije koje su igrale vrlo dobar nogomet na ovom turniru i za koje bi osvajanje trećeg mjesta u svakom slučaju bio veliki uspjeh.

paragvaj-peru

Peru je odigrao dobru utakmicu u polufinalu, ali nije mogao protiv Čilea koji je nošen navijačima, ali i sudačkom pomoći se pokazao kao nepremostiva prepreka. Utakmicu je obilježilo isključenje Zambrana u 20. minuti, te se Peru i nakon toga dobro borio, ali na kraju nije uspio i ostaje mu se nadati da može do 3. pozicije.

Peru će tako u utakmici za treće mjesto igrati bez važnog braniča Zambrana, a očekuje se kako će u sastavu ponovno biti i Pizzaro. Peru je na turniru doživio tek dva poraza, u posljednjim trenucima od Brazila i ovaj od Čilea, ali u svakoj utakmici odlično su se borili i nitko ih nije nadigrao, odnosno ponizio.

 

 

Paragvaj je do polufinala imao sjajan turnir, a u susretu s Argentinom su pokvarili dojam, no teško da im će to neko zamjeriti pogotovo u slučaju da osvoje treće mjesto. Imali su vrlo težak raspored, pa su nakon izbacivanja Brazila odmah išli na Argentinu gdje im je očigledno ponestalo snage, a i ozljede su uzele danak. U utakmici s Argentinom ozljedili su se Santa Cruz i Gonzalez koji će vjerojatno propustiti i ovaj susret.

Paragvaju je ovo bio prvi poraz na turniru, a kao i Peru nitko osim Argentine nije ih nadigrao jer su igrali vrlo čvrsti nogomet, ali ipak kako prvenstvo odmiće sve je evidentniji umor i obrane više nisu na najvišoj razini.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

U posljednjih 5 međusobnih susreta Paragvaj ima tri pobjede, a Peru dvije.  Posljednji susret bio je prijateljski (2014) i slavio je Paragvaj 2:1. Većinom u njihovim susretima slavi domaćin.

KAKO BI VIDJELI ODLIČNE INFORMACIJE ZA KLAĐENJE ZA OVU UTAKMICU, POTREBNO JE PODIJELITI (SHARE) ANALIZU JEDNIM KLIKOM! ISPLATIT ĆE SE

 

Utakmica koja je važna za obje momčadi, jer bi im osvajanje trećeg mjesta bio veliki uspjeh iako je i plasman u polufinale  sigurno već ispunjenje njihovih očekivanja. Obje reprezentacije igrale su vrlo čvrsti nogomet tijekom ovog turnira, izuzev utakmice Paragvaj-Argentina. Ipak vidljivo je kako su momčadi već umorne i kako koncentracija pada, pa su i greške u obrani sve češće.

Upravo zbog toga očekujemo utakmicu s više golova, jer ipak ovo nije finalna utakmica gdje je ulog ogroman, pa momčadi mogu odigrati opušteniji susret za oproštaj od turnira.

TIP više od 2.5 gola na susretu, koef 1.61

više od 2