Copa America: Peru-Venezuela

Svoju drugu utkmicu na Copa Americi igraju Peru i Venezuela u skupini C i to u gradu Valparaisu. Dvije momčadi kojima se prije turnira nije davalo previše šansi ipak su u prvim utakmicama pokazale da ih se ne smije prerano otpisati.

Guerrero

Peru kao i Venezuela su polufinalisti posljednje Copa Americe i po tome je vidljivo da to nisu bezopasne reprezentacije. Peru je u prvom kolu vrlo nespretno poražen od Brazila u posljednjoj minuti susreta i to nakon što su na početku vodili 1:0. Za njih je velika šteta što nisu izdržali i upisali taj bod, ali ipak može ih ohrabriti izdanje protiv jednog od glavnih favorita turnira. Peru nije snažan kao na posljednjem turniru, ali i dalje su u momčadi sve zvijezde koje su sada na zalazu svojih karijera. Posebno dobar dojam protiv Brazila ostavio je napadač Guerrero koji je  izluđivao obrambene igrače Brazila.

 

 

Venezuela je nakon prvog kola pokazala da favoritima neće biti lagano igrati protiv njih i iznenadila je favoriziranu Kolumbiju, svladavši ih 1:0 pogotkom svog najboljeg igrača, napadača Rondona. Protiv Perua ih očekuje dosta drukčija utakmica gdje se neće moći postaviti onako kako to najviše žele – obrambeno, jer teško da će Peru preuzeti igru kao što je to učinila Kolumbija. Venezuela je odlična u defanzivnim zadaćama, a onda Rincon i Arango imaju zadaću uposliti Rondona i iz kontre iznenaditi protivnika.

Ove dvije momčadi su pokraj Brazila i Kolumbije trebale biti samo sudionici, ali dobrom igrom u prvom kolu pokazali su da i oni imaju svoje šanse na ovom turniru.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

U međusobnim susretima u posljednjih 5 nastupa nešto je uspješnija Venezuela koja ima 3 pobjede, među njima i posljednju odigranu u travnju ove godine (1:0). Peru ima 2 pobjede i onu vrlo važnu sa posljednje Copa Americe, kada su se ove dvije reprezentacije borile za treću poziciju. Tada je Peru slavio s uvjerljivih 4:1.

KAKO BI VIDJELI ODLIČNE INFORMACIJE ZA KLAĐENJE ZA OVU UTAKMICU, POTREBNO JE PODIJELITI (SHARE) ANALIZU JEDNIM KLIKOM! ISPLATIT ĆE SE

 

Dvije momčadi koje su iznenadile svojim nastupima u prvim utakmicama, ali Venezuela je uspijela upisati tri boda, dok je Peru na kraju ipak ostao kratak za veliki bod protiv Brazila. Radi se o dvije momčadi koje više vole prepustiti igru protivniku i do svojih prilika doći iz polukontere ili kontre. U ovoj utakmici ipak očekujemo kako će malo veću kontrolu lopte preuzeti Peru kako zbog tehničke potkovanosti tako i zbog bodovnog stanja u skupini.

Venezuela će vjerojatno zadržati igru kao i protiv Kolumbije, jer njoj je i bod vrlo dobar uoči posljednjeg kola. Sve u svemu očekujemo jednu zatvoreniju utakmicu, bez puno golova jer teško da Peru može lakoćom probiti Venezuelu kada to nije polazilo za rukom Kolumbiji, a Venezuela nema razloga, a ni naviku da jurne prema naprijed.

TIP manje od 2.5 gola na utakmici koef 1.60

manje golova