Detroit Tigers – Chicago WS; 17.04.2015 MLB

CHICAGO JOŠ NIJE STAO NA NOGE, DETROIT VIŠE NEGO UVJERLJIV

Momci iz Detroita (8-1) su zasigurno jedni od favorita za osvajanje naslova, ako ne i favorit broj jedan. Ono što ih krasi je njihova kompaktnost, imaju fantastičan napad koji je nemilosrdan i trenutno najbolji u ligi, a sa druge strane su bacači koji su predvođeni Davidom Priceom i koji odrađuju doista odličan posao u ovoj ranoj fazi sezone.

– To je ono što želimo. Ovo što sada imamo je naš cilj i naša želja te tako moramo nastaviti. Znao sam da ćemo biti dobri u napadu, a sada su nam i pitcheri pokazali da mogu jako puno toga. Moramo nastaviti ovako i biti vrlo strpljivi – rekao je menadžer Detroit Brad Ausmus.

Detroit će na mound poslati Davida Pricea (1-0; 0,00 era) koji u dva starta ove sezone još uvijek nije dopustio run. U prvom startu je svladao Minnesotu i kroz 8,2 inninga nije dopustio run, a u drugom startu je deklasirao Cleveland kroz šest izmjena.

migi

Price je svakako bacač od velikog pouzdanja i svaki menadžer bi ga stavio za svog prvog bacača. Ovo će mu biti drugi start u dresu Tigersa protiv Soxa, a u karijeri protiv njih ima 4-5 omjer solidan 3,62 era. U zadnjem startu je protiv njih odbacao 8,2 inninga i upisao pobjedu.

Gosti iz grada vjetra još uvijek nemaju svoju formu i zapravo izgledaju dosta loše. Nisu uspješni u napadu i nisu kompaktni kao što je recimo to Detroit. Fali im dosta toga, posebno ti ključni udaraci u bitnim trenutcima.

– Uvjeren sam kako ćemo proraditi, samo nam treba još vremena da se pronađemo u svemu tome – kazao je menadžer Soxa Ventura.

Soxi će na mound poslati svog novopridošlog bacača Jeffa Samardziju (0-1; 6,23 era) koji je došao kao ogromno pojačanje, no razočarao je u svoja dva premijerna starta. Prvo je protiv Kansasa dopustio pet runova, da bi nakon toga od Minnesote u sedam inninga prepustio četiri runa.

Nije dobro krenuo, no sa svojom kvalitetom on to može napraviti puno bolje. Nije mogao dobiti goreg protivnika od Detroita, no u Chicagu se nadaju da im može pružiti priliku za pobjedu. U karijeri nikada nije bacao protiv Detroita.

[touchcarousel id=’2′]

NOTES:

  • Zadnjih 10 = 5 – 5
  • Detroit prosjek runova: 6,23
  • Chicago prosjek runova: 3,09
  • Chicago u zadnjh 28 gostovanja: 8-20

Oznake: