Detroit Tigers – NY Yankees; 23.04. MLB

DVOBOJ SJAJNIH BACAČA I ODLIČNIH NAPADAČA

Yankeesi (8-7) su unatoč snijegu koji je padao gotovo cijelu utakmicu na semafor stavili 13 runova i svladali Detroit (11-4) sa 13-4. Već u pvom inningu su najboljem bacaču Detroita Davidu Priceu napravili čak šest runova i odmah okrenuli utakmicu u jednom smjeru.

– Znali smo da protiv njega moramo biti agresivni od samog početka, jer nadmudrivanje sa njim sigurno ne bi dobro prošlo za nas. Drago mi je da smo se pokrenuli i odradili posao najbolje što možemo. No ne smijemo tu stati i biti zadovoljni sa ovim, moramo gurati dalje i igrati što bolje – izjasnio se nakon utakmice zadovoljni menadžer Yankeesa Joe Girardi.

Detroit je nekako u mini padu gdje su izgubili tri puta u zadnjih pet utakmica. Ono što razočaranje kod njih je slaba produkcija u napadu u zadnje vrijeme. Oni su poznati kao jedni od najopasnijih, ako ne i najopasniji napad lige, no to nisu pokazali u zadnje tri utakmice. Vjerojatno se radi samo o maloj krizi, a takvoj mašineriji ne treba puno da se zagrije, dovljna će biti samo jedna produktivnija utakmica.

sanchez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U finalnoj utakmici serije Detroit će na mound poslati desnorukog Anibala Sancheza (1-2; 7,71 era) koji je nakon impresivnog starta na početku sezone totalno razočarao. U zadnja dva nastupa je dopustio čak 14 runova, a posebno je podbacio u zadnjoj utakmici kada je White Soxima dopustio čak devet runova, što je stvarno nečuveno za njega.

 OTVORITE RAČUN NA BET365 KLADIONICI, NAPRAVITE DEPOZIT, TE GLEDAJTE SVE UTAKMICE MLB-A UŽIVO POTPUNO BESPLATNO!!!

– Loptice su mu bile previsoko u strike zoni. Iste greške kao i u Pittsburghu. Tanka linija je između lokacija i on mora početi bacati baš tamo di treba, uz tu tanku liniju – rekao je menadžer Brad Ausmus.

Bile su to dvije utakmice koje nimalo ne sliče na stil Sancheza koji je inače vrlo pouzdan i zapravo jako dobar bacač. Danas ga ne očekuje ništa lakši posao protiv Yankeesa. Sa njima nema predobra iskustva i do sada je upisao 2-1 omjer, ali uz 5,17 era.

 

[touchcarousel id=’2′] Gosti će na mound poslati svog najboljeg bacača Masahira Tanaku (2-1; 3,94 era) koji je imao malih trzavica u početku sezone, ali čini se da je konačno vratio ono najbolje što ima. Tako je u zadnjem startu kod Tampa Baya kroz sedam inninga stavljao samo nule na semafor, a na koncu je dopustio samo dva hita. Bila je to njegova druga pobjeda u nizu, a to je ono što Yankeesi očekuju od svog najboljeg bacača. Tanaka nikada nije bacao protiv Detroita.