EL kvalifikacije: Vikingur Reykjavik-Koper

Vikingur u prvoj utakmici prvog kola Europske lige dočekuje slovensku Luku Koper. Pobjednik ovog susreta biti će sljedeći protivnik najvjerojatnije Hajduka iz Splita.

koper 2

Vikingur je započeo svoje prvenstvo, te je odigrao 10 kola u kojima nije briljirao i trenutno je 10. sa 9 osvojenih bodova. U posljednjih 5 nastupa imaju tek jednu pobjedu i čak 4 poraza. Prednost im je što su u natjecateljskom ritmu i što će vjerojatno vremenski uvjeti u Reykjaviku ići njima na ruku iako se tamo očekuje ugodnih 15-tak stupnjeva.

Za Koper će ova utakmica biti prva službena utakmica ove sezone. U prijateljskim susretima nisu se iskazali, izgubivši od Poli Temišvara i Puškaš Akademije, ali su u posljednjoj probi prije ove utakmice svladali Rad.

 

 

Slovenci su favoriti u ovom dvoboju za prolazak, ali na Islandu bi mogli imati problema zbog manjka uigranosti, ali i dugačkog putovanja, dok je kvaliteta svakako na njihovoj strani.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

Utakmicu će suditi Andrew Dallas iz Škotske.

KAKO BI VIDJELI ODLIČNE INFORMACIJE ZA KLAĐENJE ZA OVU UTAKMICU, POTREBNO JE PODIJELITI (SHARE) ANALIZU JEDNIM KLIKOM! ISPLATIT ĆE SE

 

Luka Koper je  favorit u ovom susretu prije svega zbog jako loše forme u kojoj igra Vikingur u svom prvenstvu. Kvaliteta je također na strani Slovenaca koji su puno uspješniji u Europskim natjecanjima. Stvari koje im neće ići na ruku su dugačko putovanje, niže temperature od onih na koje su bili naviknuti u Sloveniji, te što nemaju puno utakmica iza sebe. Unatoč svemu tome Koper je zbog igračke kvalitete favorit, tako da vjerujemo kako će slaviti već u prvoj utakmici na Islandu.

TIP pobjeda Luke Koper, koef 1.57

pobjeda Kopra