Engleska v Wales: Pregled, moguće postave i koeficijenti

Engleska v Wales igraju danas u 15:00h. Engleska svoju drugu utakmicu na Euru 2016 igra protiv Velsa i potrebna im je pobjeda nakon razočarenja protiv Rusije, gdje su izgubili vodstvo od 1-0.

Engleska v Wales

Roy Hodgsonova ekipa je bila na putu da pokupi sva tri boda protiv Rusije u subotu nakon što je gol Eric Diera iz slobodnog udarca doveo Englesku u vodstvo na Velodromu, ali Vasili Berezutski je u sudačkoj nadoknadi spasio bod za Rusiju i uskratio Lavove pobjede.

Za razliku od toga, Vels je započeo dobro protiv Slovačke, gdje su Robson-Kanu i Gareth Bale postigli pogotke za ekipu Chris Colemana i zaradili Zmajevima dramatičnu pobjedu protiv Slovačke.

Pregled

Trener Engleske Roy Hodgson će imati potpuno zdravu i spremnu momčad, bez ozljeda, iako se suočava sa teškom odlukom da li će krenuti utakmicu sa Jamie Vardyom. Leicesterov napadač je bio zamjena u utakmici protiv Rusije i Engleske, ali nedostatak sabranosti pred golom im je donijelo remi protiv Rusa. Sada bi Vardy mogao možda i dobiti šansu.

Velsov vratar Wayne Hennessey se suočava sa nedostatkom forme nakon što je propustio pobjedu protiv Slovačke zbog grča u leđima. Zamjenski vratar Danny Ward je igrao protiv Slovačke, umjesto njega, iako se Coleman nada da će njegov broj 1 na golu biti sposoban za povratak protiv Hodgsonove ekipe.

[su_bet365_euro2016_copy]

Moguće postave

England: Hart, Walker, Cahill, Smalling, Rose; Alli, Dier, Rooney; Sterling, Kane, Lallana.

Wales: Ward; Gunter, Chester, A Williams, Davies, Taylor; Edwards, Allen, Ramsey, Williams; Bale.

Koeficijenti

Screenshot_28