EURO, kvalifikacije (analiza): Rusija – Crna Gora

Posljednje kolo u kvalifikacijskoj skupini G mora nam još ponuditi odgovor na pitanje tko će uz Austriju direktno na EURO, a tko će u dodatne kvalifikacije. Odgovor na to pitanje dati će susret u kojem igraju Rusija – Crna Gora. Rusima pobjeda garantira drugu poziciju, dok u slučaju drugih rezultata šanse za drugu poziciju ima i Švedska. Susret je na rasporedu u 18:00 sati.

Rusija - Crna Gora navijački neredi

Rusija – Crna Gora navijački neredi

Rusija je nakon otkaza Capellu zaista proigrala i Slutski ih je preporodio pogotovo u igri prema naprijed. U posljednja tri susreta upisali su tri pobjede i probili se na drugu poziciju. U posljednjem kolu slavili su protiv Moldavijena neugodnom gostovanju 2:1, a u tom susretu primili su gol iz jedine prilike Moldavije što dovoljno govori o njihovoj dominaciji. Rusija bi i remijem trebala izboriti EURO je ima bolji međusobni skor sa Švedskom, Rusija je na domaćem terenu doživjela samo jedan poraz i to od sjajne Austrije 1:0. Sastav Rusije trebao bi biti sličan onome koji je istrčao u Moldaviji.

 

 

Crna Gora je ove kvalifikacije ipak odigrala vrlo loše i sigurno da su njihova očekivanja bila veća. Pobjeđivali su samo slabije reprezentacije od njih, odnosno Moldaviju i Lihtenštajn, dok “velikima” nisu uspijeli zaprijetiti, ali treba se priznati da nitko nije očekivao ovako sjajnu Austriju. U posljednjem kolu prekinuli su svoj niz od dvije pobjede i izgubili su od Austrije 2:3 i to nakon što su vodili u dva navrata 1:o i 2:1. Tim porazom izgubili su bilo kakve šanse za odlazak u Francusku, pa u Rusiju idu odigrati jednu revijalnu utakmicu.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

U prvom susretu ove dvije reprezentacije, susret je zbog divljanja navijača prekinut u 67. minuti susreta, te je Rusija za zelenim stolom slavila 3:0. Osim tog susreta ove dvije reprezentacije susrele su se još jednom, a tada je Crna Gora slavila 1:0.

Kladjenje forum

KAKO BI VIDJELI ODLIČNE INFORMACIJE ZA KLAĐENJE ZA OVU UTAKMICU, POTREBNO JE PODIJELITI (SHARE) ANALIZU JEDNIM KLIKOM! ISPLATIT ĆE SE

 

Rusija je apsolutni favorit u ovom susretu, jer ima veći motiv od Crne Gore koja igra revijalnu utakmicu. Ipak Rusija sigurno neće puno srljati prema naprijed i riskirati neki gol u svojoj mreži, jer bi joj to zakompliciralo situaciju. Zbog toga očekujemo jedno pametno izdanje Rusije u kojem će oni odigrati na rezultat, odnosno stići do nekog gola koji bi im dao mirnoću, jer i sa remijem su sigurni sudionici EURA.

Crna Gora nije loša momčad, ali njima su nakon prošlog susreta potonule sve lađe, jer osim što nemaju više šansi za nastup, doživjeli su vrlo težak poraz za prihvatiti, jer vodili su dva puta i na kraju izgubili.

Zbog toga smo se odlučili za okladu Azijski hendikep +1.5, Crna Gora

azijski

 

Oznake: