EURO, kvalifikacije (analiza): Švedska – Moldavija

Susret skupine G u koje se susreću Švedska – Moldavija je susret u kojem Šveđani nemaju druge nego savladati Moldaviju i onda osluškivati rezultate iz Rusije, te se nadati čudu kako bi direktno otišli na EURO. Susret je na rasporedu 18:00 sati.

Švedska - Moldavija

Švedska – Moldavija

Švedska je slično kao i Hrvatska (samo u još težoj situaciji) sama sebi zakomplicirala situaciju i sa nekoliko loših rezultata u završnici kvalifikacija dovela se u situaciju da ne odlučuje o svojoj sudbini. Imaju dva boda manje od Rusije i lošiji međusobni skor tako da moraju slaviti u ovom susretu i nadati se pobjedi Crne Gore nad Rusijom. I dok je ovo prvo realno, pobjeda Crne Gore u Rusiji bilo bi veliko iznenađenje. Švedska je svoju situaciju kompromitirala porazima protiv direktnih konkurenata Rusije i Austrije. U posljednjem kolu ipak su se vratili na pobjedničke staze i slavili s 2:0 protiv Lihtenštajna.

 

 

Moldavija je do sada skupila samo dva boda i posljednja je reprezentacija ove skupine. U posljednjem kolu poraženi su od Rusije 2:1, ali i taj rezultat je sjajan s obzirom da su samo jednom pucali u okvir ruskih vrata. U gostima su iznenađujuće bolji nego kod kuće, pa su tako oba boda osvojili na gostovanjima u Lihtenštajnu i Rusiji. Također u tih 4 gostovanja primili su samo 5 pogodaka. Ipak za njih će ova utakmica biti revijalnog karaktera u kojoj nemaju što izgubiti.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

Ove dvije reprezentacije do sada su se međusobno susrele 6 puta i svaki puta slavila je Švedska. U ovim kvalifikacijama njihov međusobni susret završio je pobjedom Švedske 2:0 s dva pogotka Ibrahimovića.

Kladjenje forum

KAKO BI VIDJELI ODLIČNE INFORMACIJE ZA KLAĐENJE ZA OVU UTAKMICU, POTREBNO JE PODIJELITI (SHARE) ANALIZU JEDNIM KLIKOM! ISPLATIT ĆE SE

 

Švedska nema pravo na kalkulacije iako će vrlo teško direktno do Francuske, jer im treba čudo iz Rusije. Moldavija je vrlo čvrst protivnik koji misli samo na obranu, pa onda protivnici imaju puno problema kako probiti njihovu obranu. Ipak dojma smo da će se Švedska htjeti iskupiti dobrom partijom, te da se hoće napuniti samopouzdanjem prije eventualnih dodatnih kvalifikacija.

S druge strane oni moraju slaviti kako se bi uopće imali čemu nadati. Moldavija je u poziciji da se nju ne pita previše, jer oni će biti u podređenom položaju te će pokušati iskoristi eventualne greške ili poklone protivnika. Naš TIP je pobjeda Švedske s hendikepom od 1 gola.

švedska hendikep

 

Oznake: