Europsko prvenstvo, kvalifikacije: Španjolska-Slovačka

U subotu su na rasporedu susreti skupine C, a dvoboju vodećih momčadi skupine sastaju se Španjolska i Slovačka. Susret koji bi vrlo lagano mogao odrediti pobjednika skupine igra se u Oviedu s početkom u 20:45 h.

španjolska-slovačka duel

Španjolska reprezentacija do sada u šest nastupa u kvalifikacijama je upisala 15 bodova i nalazi se na drugoj poziciji odmah iza Slovačke koja ima tri boda više. Upravo je jedini poraz Španjolska doživjela od svog sljedećeg protivnika. Del Bosque nema velikih problema oko sastava, tek će vjerojatno na vratima biti Casiljas, jer De Gea koji je trebao postati prvi vratar nije prošao pripreme, a i pitanje u kakvom je stanju nakon neuspjelog transfera u Real. Može se također očekivati da će u napadu krenuti Paco Alcacer koji je najbolji strijelac Španjolske u ovim kvalifikacijama.

 

 

Slovačka ima sjajne kvalifikacije i do sada u 6 nastupa ima isto toliko pobjeda. Sjajna je Slovačka u napadačkom segmentu, a odlično igraju Hamšik, Kučka i Kozak. Slovaci su do sada postigli 13 golova, a primili tek 3, što dovoljno govori koliko su snažni u ovom trenutku. Ipak imati će problema u Španjolskoj, jer im nema kapetana Skrtela i odličnog veznog igrača Kučke koji je tijekom ljeta stigao u Milan, obojica su suspendirani.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

Ove dvije reprezentacije do sada su se susretale čak 17 puta, a Slovačka je uspješnija sa 8 pobjeda, dok Španjolska ima 7 pobjeda. Ipak treba napomenuti kako u službenim susretima kojih je bilo 10 je Španjosla uspješnija i ima 5 pobjeda, prema Slovačkih 4. U prvom susretu u ovim kvalifikacijama slavila je Slovačka u Žilini sa 2:1 (Kucka, Stoch; Paco Alcacer).

KAKO BI VIDJELI ODLIČNE INFORMACIJE ZA KLAĐENJE ZA OVU UTAKMICU, POTREBNO JE PODIJELITI (SHARE) ANALIZU JEDNIM KLIKOM! ISPLATIT ĆE SE

Očekujemo vrlo čvrstu utakmicu u kojoj je Španjolska favorit i gdje će oni pokušati kroz posjed utakmicu voditi u svojem smjeru. Ipak Slovačka je sjajna bila u dosadašnjim kvalifikacijama i sigurno će biti vrlo disciplinirana, pa iako im nedostaju dvojica vrlo važnih igrača. Naš prijedlog je manje od 2.5 gola na susretu jer očekujemo kako će furija oprezno napadati, sa bezbroj dodavanja i na kraju ako stigne do prednosti kontrolirati susret.

španjolska manje