GOLD CUP: Panama-SAD

Treće kolo na Gold Cupu donosi nam susret Paname i SAD-a u skupini A. SAD je osigurao prolaz i ima dvije pobjede u dva kola, dok Panama ima samo 2 boda iz dva susreta i bodovi su joj neophodni kako bi prošla grupnu fazu.

USA

SAD do sada nije prikazao neki spektakularan nogomet i dojam je da igraju onoliko koliko im je potrebno. Posebno je raspoložen Dempsey koji je odlučio obje utakmice svojim pogocima. SAD će vjerojatno odmarati igrače u ovom susretu, ali i njihove rezerve trebale bi biti kvalitetnije od Paname. Dojam je da SAD tempira formu za nokaut fazu natjecanja, te da još nisu na svom maksimumu.

 

 

Panama na ovom turniru nije igrala dobro i ova utakmica je njihovo biti ili ne biti. Skupili su do sada tek dva boda, a postigli su tek jedan pogodak. Panama za koju se očekivalo kako će s Hondurasom voditi bitku za drugu poziciju sada je u vrlo nezgodnoj situaciji i treba bodove tražiti protiv najkvalitetnije momčadi skupine A. Za prolazak bi im mogao biti dovoljan i remi, tako da za Panamu postoji nada.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

U međusobnim susretima SAD je vrlo dominantan i ima 5 pobjeda u posljednjih 5 nastupa. Posljednji susret odigran je u veljači kada je SAD slavio 2:0.

KAKO BI VIDJELI ODLIČNE INFORMACIJE ZA KLAĐENJE ZA OVU UTAKMICU, POTREBNO JE PODIJELITI (SHARE) ANALIZU JEDNIM KLIKOM! ISPLATIT ĆE SE

 

SAD je u svakom slučaju kvalitetniji protivnik, pa čak ako bi istrčao i sa rezernim sastavom jedino je pitanje njihove uigranosti. Panama igra svoju odlučujuću utakmicu i nada se barem bodu kako bi izborila četvrtfinale. U utakmici kao što je ova motiv bi mogao biti presudan, tako da smo dojma kako bi Panama mogla izboriti barem bod i plasirati se u četvrtfinale kao što se to i očekivalo prije početka turnira. Koeficijent na to da će Panama slaviti odnosno uzeti bod je dobar s obzirom na stanje na tablici.

panama