GREŠKA: Susret je odigran a još je u ponudi! FREE MONEY

Našli smo ogromnu grešku SuperSport kladionice! U ponudu su stavili, i još se može uplatiti, događaj koji je odigran i kojem se zna rezultat! Sigurniju okladu neće naći! 😉

U najgorem slučaju biti će storno, a u najboljem, onima koji stignu uplatiti uredno će isplatiti dobitak. Vrijedi probati jer ako se ovo singla, a ne može se izgubiti budući da se unaprijed zna rezultat jer je događaj tj. susret već odigran.

Monfils Simon greska

Radi se o susretu Wimbledona između Monfilsa i Simona. Naime, meč je počeo kao posjednji u subotnjem rasporedu, a kako je u Wimbledonu nedjelja slobodan dan (izuzev izuzetno kišnih godina a posljednjih put nedjeljom igralo se davne 2004.) meč je igran neobičajno kasno, međutim odigran je do kraja, a evo i rezultata sa službene stranice Wimbledona.

Greska supersport kladionice

Ono što je zanimljivo u cijeloj ovoj priči jest da su bookmakeri SuperSport kladionice, iz samo njima znanog razloga, u ponudu stavili ovaj susret pri rezultatu 2:1 u setovima za Simona te 2:1 u gemovima za Monfilsa.

2015-07-05 12_44_16-SuperSport

Ako Vam sve ovo i dalje zvuči nevjerojatno, potrudili smo se i našli kratak pregled (highlights)  meča! 😉

Nakon svega navedenog mislim da je itekako jasno da se radi o ogromnoj grešci, previdu bookmakera koji su mislim očito na plaži, te je ovu situaciju pametno iskoristiti. U najgorem slučaju biti će storno i ulog će se dobiti, ako se singla, nazad dakle rizik za gubitak novaca je ravan nuli. U najboljem slučaju oklada će biti dobitna i ovo će Vam biti najlakši dobitak ikad, zahvaljujući SvijetKladjenja ekipi koja za Vas traži greške u ponudi, i nesebično ih, besplatno dijeli.

Ako još niste, pridružite nam se na forumu gdje se svakodnvno mogu nać kvalitetne informacije! Pridruži se

U trenutku pisanja ovog tekst oklada je u ponudi i može se uplatiti, međutim za očekivati je da će, pogotovo nakon ovog posta, nakon nekog vremena bookmakeri uočiti ovaj previd i maknuti par iz ponude, tako da nadamo se da ćete biti dovoljno brzi, ako ne biti će još ovakvih, možda i boljih, prilika tako da pratite SvijetKladjenja jer sve je FREE a tu smo da svi skupa zaradimo što više 😉

Prijavite se na mailing listu

 

Oznake: