Klađenje na Eurosong 2015

Klađenje na razne specijalne oklade i događaje koje nisu sportski postaju sve popularnije i raširenije u društvu, a svakako jedno od takvih jest i klađenje na Eurosong.

Ovogodišnji Eurosong održati će se u Beču, a mi Vam donosimo kratki uvod te predviđamo koje zemelj imaju najveće šanse osvojiti Eurosong 2015.

Švedska je od početka izbacivanja koeficijenata, od prije nekoliko mjeseci, svrstana za najvećeg favorita te je trenutno koeficijent na njih 2,50. Švedska je zemlja sa ogromnom tradicijom na Eurosongu, te se uvrštavaju među drugu najuspješniju zemlju u povijesti po broju osvojenih Eurovizija budući da ih do sad ima čak pet, odmah nakon Irske koja drži rekord sa sedam pobjeda. Ovaj podatak može itekako biti važan…

Mans Zelmerlow fantastično izvodi pjesmu koja je na engleskom (što je izrazito bitno), pjesmu koja je melodična te ima odličan ritam, a uz sve daleko najupečatljiviji su vizualni efekti koji su definitivno najoriginalniji na ovogodišnjem Eurosongu. Švedska ima startni broj 13. te nastupaju oko sredine show-a što bi se moglo pokazati kao odlična brojka.

Za drugog favorita prema kladionicama probila se Rusija, i njihova simpatična predstavnica Polina Gagarina. Koeficijent na Rusiju kreće se oko 4,00. Rusija nastupa tek kao 25. zemlja, od 27. i pitanje je koliko je to podatak koji ide u prilog Rusiji…

Za treće favorite slove talijani i njihov poznati trio Il Volo. Pjesmu izvode na talijanskom jeziku što će sigurno pobrati simpatije u Španjolskoj ili Portugalu, međutim pitanje kako će proći u većini zemalja gdje je govorno područje englesko. Na Italiju se koeficijent kreće oko 4,50 a također je bitno napomenuti da će talijani nastupiti kao 27. odnosno posljednji, što nije baš najbolji ždrijeb.

Pogledajte sve predstavnike i redosljed nastupanja u finalu Eurosonga.

Evo i kako izgledaju koeficijenti kod bet365 kladionice.

[touchcarousel id=’2′]