Kvalifikacije EP: Danska-Srbija

U Kopenhagenu se igra utakmica skupine I u kojoj se sastaju Danska i Srbija. Utakmicu u puno boljem raspoloženju dočekuju Danci koji su drugi na tablici, dok Srbija u vrlo turbulentnim kvalifikacijama ima samo jedan bod i na pretposljednjem je mjestu skupine.

christian-eriksen-denmark-serbia

Danska je u ovim kvalifikacijama ubilježila skor 2-1-1, uz gol razliku 6:4. Nalazi se na diobi druge pozicije s Albanijom, a Portugal im bježi 2 boda. Za njih je ova utakmica vrlo važna je pobjedom bi Srbiju izbacili iz kombinacija za EURO, a sebe stavili u sjajnu poziciju prije završnice. Danska je prije ove utakmice odigrala prijateljsku s Crnom Gorom te slavila 2:1.

 

 

Srbija je u osvim kavalifikacijama već promjenila izbornika, skupila je samo jedan bod, a oduzeti su im bodovi iz famozne utakmice s Albanijom. Ako žele zadržati bilo kakve šanse za plasman na EURO njima je pobjeda imperativ. U pripremi za ovu utakmicu svladali su Azerbejdžan s 4:1, te time najvili malo bolja izdanja.

Srbija ima pojedinačno vrlo snažnu momčad, vjerojatno za sami vrh skupine, ali orlovi imaju problema s momčadskim duhom i stanjem unutar saveza. Kao dokaz tome su i svađe na treningu, gdje je umalo došlo do fizičkog obračuna. Danska ima solidnu reprezentaciju, ali oni su u kvalifikacijama vrlo konstantni, pa je za očekivati kako će se i ovaj puta kvalificirati.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

U posljednjoj međusobnoj utakmici igranoj u ovim kvalifikacijama u Beogradu slavila je Danska 3:1 iako je Srbija povela pogotkom Tošića, Danci preokreću s dva pogotka Bendtnera i jednim Kjaera.

Utakmicu će suditi Nizozemac B. Kuipers.

KAKO BI VIDJELI ODLIČNE INFORMACIJE ZA KLAĐENJE ZA OVU UTAKMICU, POTREBNO JE PODIJELITI (SHARE) ANALIZU JEDNIM KLIKOM! ISPLATIT ĆE SE

 

Susret Danske i Srbije izuzetno je važan pogotovo za Srbiju koja nema mjesta kalkulacijama i mora ići po pobjedu. Upravo zbog toga vjerujemo kako ćemo gledati otvorenu utakmicu, jer teško je zamisliti Dansku da se samo brani na svom terenu. Obje reprezentacije imaju vrlo veliki napadački potencijal pa se nadamo kako nas očekuje otvorena utakmica.

TIP više od 2.5 gola na utakmici koef 2.25.

srbija više