Kvalifikacije EP: Slovenija-Engleska

U Ljubljani kvalifikacijsku utakmicu 6. kola igraju dvije vodeće momčadi skupine E domaćin Slovenija i Engleska. Engleska je u ovim kvalifikacijama i dalje na 100% učinku, dok se Slovenija bori sa Švicarskom za drugu poziciju i direktan plasman u Francusku.

rooney

Slovenija je do sada skupila 9 bodova isto kao i Švicarska. Do sada imaju 2 poraza, jedan neočekivan od Estonije i drugi od Engleske, a u ostalim utakmicama su slavili. Gol razlika je 10:4. Engleska im je zabila 3 od ta 4 gola, što govori kako Slovenija ima dobru obranu, ali i koliko je ova nova Engleska dobra reprezentacija. Slovenija igra upravo kako Katanec i preferira s čvrstom i discipliniranom obranom.

Ova momčad ima dva sjajna vratara Handanovića i Oblaka i veznjake Iličića i Kampla. Slovenija prije ove utamice nije igrala prijateljske utakmice već se pripremala u svom kampu za ovu vrlo važnu utakmicu.

 

 

Engleska je uz Slovačku jedina reprezentacija koja ima sve pobjede u dosadašnjim susretima i već se gotovo plasirala u Francusku. Hodgson je pomladio sastav i ova Engleska djeluje vrlo brzo i moderno, te teži kombinatorici. Uz vođu momčadi Rooneya, tu su mladići poput Sterlinga koji je ipak van forme zbog stanja u klubu, zatim Walcott, ali ipak imaju i veoma bitnih izostanaka. Nema im Kanea, Sturridgea, Welbecka, Shawa i Chamberlaina.

U pripremi za ovu utakmicu Engleska je odigrala prijateljski susret s Irskom koji je završio rezultatom 0:0.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

 

Ove dvije reprezentacije do sada su se međusobno susrele tri puta i Engleska je uvijek slavila, iako uvijek vrlo teško. Tako je njihova 3:1 pobjeda u posljednjem susretu najuvjerljivija, i jedini puta da su uspijeli slaviti s 2 gola razlike. Strijelci u tom susretu bili su Rooney i Welbeck 2x, dok je autogol postigao Henderson.

 

Utakmicu će suditi Alberto Undiano.

KAKO BI VIDJELI ODLIČNE INFORMACIJE ZA KLAĐENJE ZA OVU UTAKMICU, POTREBNO JE PODIJELITI (SHARE) ANALIZU JEDNIM KLIKOM! ISPLATIT ĆE SE

 

Slovenija je poražena na Wembleyu 3:1, ali Slovenci su na svom terenu puno neugodniji protivnik. Englezi su sigurno vrlo umorni nakon naporne sezone, a nedostaju im neki bitni igrači tako da ovo sigurno neće biti lagano gostovanje za njih. Uz sve to Slovenija će biti izrazito motivirana, jer Engleska je ipak jedan od najuglednijih protivnika kojeg možete dobiti. Englezi su uvjerljivo vodeći pa možda ovu utakmicu i neće doživljavati kao presudnu.

Uz sve to očekujemo čvrstu utakmicu, jer Slovenija gaji upravo takav stil igre i sigurno da će kompaktnom i agresivnom igrom tražiti svoju prigodu, dok je Engleska vrlo okomita i brza momčad, pa očekujemo dosta kartona. Uz sve to utakmicu sudi Alberto Undiano iz Španjolske koji ima stroži kriterij, pa očekujemo više kartona na utakmici, a granica nije visoka i iznosi 3.5.

TIP više kartona 3.5 koef 1.66.

kartoni