Kvalifikacije za LP: Fola-Dinamo Zagreb

Uzvratnu utakmicu 2. kola kvalifikacija na stadionu Josy Barthel u Luksemburgu igraju Fola i Dinamo Zagreb. Nakon što je Fola senzacionalno u Maksimu remizirala s Dinamom sada je ova utakmica postala vrlo neizvjesna.

dinamo-fola-duel

U Maksimiru je Dinamo odigrao vrlo loše, a Fola je odigrala svoju vjerojatno najbolju utakmicu u Europskim natjecanjima. Fola je povela u 25. minuti pogotkom Hadjija, da bi Dinamo uspio izjednačiti u 36. minuti, ali do kraja susreta nisu uspjeli postići pobjedonosni pogodak iako su od 64. minute imali i igrača više.

Dinamo je u sezonu ušao vrlo loše i još uvijek ne zna za pobjedu u službenoj utakmici ove sezone. U prvenstvu imaju jedan od najgorih startova u posljednjih 10 godina, jer nakon dva kola imaju tek 2 boda. Dinamo uz sve to ima problema i sa ozljedama pa mu tako za Folu nedostaju: Ćorić, Pavičić, Antolić, Schildenfeld, Radonjić, Husejinović. Uz sve to vidljivo je da su potresi u klubu (uhićenja braće Mamić) ostavila traga na momčadi. Dinamov najveći problem je realizacija, jer osim što stvaraju premalo prilika u dobrim situacijama često i nemaju sreće.

 

 

Fola je odigrala sjajno na Maksimiru i odlično je stajala u defanzivi, ali ipak u njihovom slučaju puno je važnije kako će odigrati Dinamo, jer oni ne ovise u potpunosti o sebi. Fola će vjerojatno pokušati igrati na isti način kao i u prvoj utakmici, a rezultat im je trenutno aktivan pa će sigurno biti posebno motivirani. Prvenstvo Luksemurga još uvijek nije počelo tako da je Fola van natjecateljske forme, ali zbog toga su Luksemburžani imali tjedan dana da se odmore i pripreme za susret u srijedu.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

U tri međusobna susreta Dinamo  je slavio u svima osim onog posljednjeg. Na posljednjem gostovanju u Luksemburgu slavili su 5:0, tako da Dinamo očekuje slični rasplet i na ovom gostovanju.

Utakmicu će suditi Sergei Tsinkevich iz Bjelorusije.

KAKO BI VIDJELI ODLIČNE INFORMACIJE ZA KLAĐENJE ZA OVU UTAKMICU, POTREBNO JE PODIJELITI (SHARE) ANALIZU JEDNIM KLIKOM! ISPLATIT ĆE SE

 

Dinamo je razočarao na početku prvenstva i kvalifikacija za Ligu prvaka, ali sada je posljednji trenutak da se naprave promjene. Prije svega Dinamo treba promjeniti pristup, jer je jasno da su puno kvalitetniji od Fole, ali igrom kakvu su do sada prezentirali teško će svladati bilo koga. Pošto Dinamo nema pravo na grešku u ovoj utakmici jasno je da bi pristup trebao biti odgovarajući, jer ispadanje od Fole uništilo bi kompletnu sezonu i to već u srpnju. Iako očekujemo tvrdu utakmicu, jer Fola će biti motivirana stava smo da nakon što Dinamo probije taj bedem Fola bi do kraja mogla primiti još koji pogodak. Zato je naš prijedlog pobjeda Dinama hendikepom.

dinamo hendikep