LA ANGELS – COLORADO ROCKIES; 12.05.2015 MLB

ANGELSI SU VELIKI FAVORIT DANAS

Ekipa Los Angelesa (15-17) nikako ne radi svoj posao kao što se to očekivalo od njih. Negativan omjer pobjeda i poraza sigurno nije ono što su htjeli, posebno ne kada imaju ovakvu ekipu koja ima dvije velike zvijezde u Albertu Pujolsu i Mikeu Troutu. Ono što je pozitivno kod Angelsa su dobre igre pred domaćim navijačima. Oni su tako u zadnjih šest domaćih utakmica upisali četiri pobjede.

Volimo igrati pred svojim navijačima, mislim da nema igrača koji to ne voli. To nam uvijek daje dodatnu motivaciju, posebno kada je neki tijesan rezultat, onda te oni uvijek nekako guraju prema naprijed. Uz sve to jako dobro poznajemo svoj teren i to je jednostavno tako – rekao je iskusni Albert Pujols.

OTVORITE RAČUN NA BET365 KLADIONICI, NAPRAVITE DEPOZIT, TE GLEDAJTE SVE UTAKMICE MLB-A UŽIVO POTPUNO BESPLATNO!!!

Dok su Angelsi vrlo blizu pozitivnog omjera, Colorado Rockiesi (11-17) su itekako zaglibili. Imaju velikih problema. Nakon impresivnog starta u sezone su samo propali i prestali sa dobrim igrama, a rezultat toga je aktualnih devet poraza u nizu. Inače njihov atraktivan napad je u tom periodu poraza odradio katastrofalan posao. Upisali su prosjek od samo 3,77 runova uz .260 udarački prosjek. Protiv Angelsa će im biti doista teško jer njima dolaze na red odlični bacači koji su u poslijednje vrijeme u sjajnoj formi.

Jedan od tih bacača je i ljevoruki C.J. Wilson (1-2; 2,70 era) koji je u jako dobroj formi i koji će danas započeti utakmicu za domaćina. On je u nizu od četiri kvalitetna starta gdje je dopustio dva runa ili manje na svakoj od tih utakmica.

628x471

Osjećam da sam napredovao i da uspijevam pratiti ciljeve koje sam si zadao. Puno sam radio sa našim trenerima na detaljima koji su jako bitni za bacače i nadam se da to sve skupa mogu prenijeti u slijedeći start – rekao je Wilson nakon zadnje utakmice gdje kroz sedam inninga ekipi Seattle Marinersa dopustio tek dva runa.

Ono što je vrlo pozitivno kod Wilsona je njegova poboljšana kontrola i dominacija protiv ljevorukih udarača koje je do sada ostavio na siromašnom prosjeku od .169. Ima još jedna zanimljiva činjenica koja kaže da Wilson u noćnim utakmicama posjeduje odličan 1,57 era.

Colorado će na mound poslati svog najlošijeg bacača Kyle Kendricka (1-4; 8,73 era) koji je u ogromnim problemima. Nakon prvog starta u sezoni, Kendrick je u svakom slijedećem startu dopustio minimalno četiri runa. Čak je dva puta u tom periodu dopustio po osam runova te sveukupno 10 home runova. To su doista nevjerojatno loše brojke koje ekipa Angelsa mora iskoristiti.

Ekipa Angelsa ima odlične startere u formi, a svaki bacač iz rotacije je dopustio jedan run ili manje kada su slavili u te četiri utakmice od zadnjih šest odigranih. Treba napomenuti da C.J. Wilson u zadnjih 17 startova na stadionu Angelsa ima sjajan 14-3 omjer.

[touchcarousel id=’2′]