Munchen 1860 – Kiel, borba za Bundesligu II

Nakon što je HSV ponovno uspio ostati u Bundesligi, kada su već svi pomislili kako će se zaustaviti sat i kako će momčad iz Hamburga po prvi puta zaigrati u nižem rangu, sada se još jedan velikan pokušva spasiti od ispadanja ali iz druge lige.

navijači

Susret Munchena 1860 i Kiela odlučiti će tko će nastupati u drugoj ligi sljedeće sezone. Prva playoff utakmica završila je bez pobjednika i bez golova, pa će se u Munchenu odlučiti o posljednjem sudioniku Bundeslige 2.

Munchen je jedva osigurao ovaj playoff, a šansu da ostane u ligi zaslužio je tek boljom gol razlikom od Auea. Iza slavnog kluba je vrlo teška sezona, a ono što im neće ići u prilog je njihova forma na domaćem terenu ove sezone. Zehcigeri su bili najlošiji domaćini Bundeslige 2, sa osvojenih tek 16 bodova u 17 nastupa.

Trener Munchena za ovaj susret nema na raspolaganju Vallorija.

 

 

Momčad Kiela je bila veliko iznenađenje treće lige. Radi se o momčadi koja je imala najbolju obranu 3. lige i koja zna igrati organizirani nogomet. Za njih bi skok u ligu više bio ogroman uspijeh, jer su sezonu završili iza zvučnih klubova kao što su Duisburg i Bielefeld, a iza njih su završili još neki vrlo poznati njemčki klubovi.

Osim susreta kojeg su odigrali prije četiri dana, ove dvije momčadi susrele su se tijekom povijesti još jednom i to u kupu. Susret je završio pobjedom Munchena 2:1, a bilo je to 2014. godine.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

KAKO BI VIDJELI ODLIČNE INFORMACIJE ZA KLAĐENJE ZA OVU UTAKMICU, POTREBNO JE PODIJELITI (SHARE) ANALIZU JEDNIM KLIKOM! ISPLATIT ĆE SE 😉

 

Druga utakmica playoffa između Munchena i Kiela, biti ćevrlo neizvjesna, jer Kiel igra vrlo dobro u obrani i radi se o discipliniranoj momčadi. Munchen je za nijansu kvalitetnija momčad što je pokazao i u prvoj utakmici. Ipak Munchen igra pred svojim navijčima koji će ih bodriti u velikom broju  i radi se o dosta iskusnijoj momčadi pa vjerujemo kako će ipak na kraju slaviti i ostati u Bundesligi 2.

TIP 1 pobjeda Munchena

 

tip munchen