NAGRADNA IGRA: NOVA PRILIKA DA UZMEŠ 40€!

JEDNOSTAVAN NAČIN DA UZMEŠ 40€

U suradnji sa Sportingbet kladionicom donosimo Vam novu nagradnu igru u kojoj imaš priliku da uzmeš 40€! Vaš zadatak je da pogodite konačni rezultat utakmice u kojoj se sastaju Dynamo Kiev – Manchester City i strijelca posljednjeg pogotka na susretu. Dvojica igrača koji prvi pogode biti će nagrađeni. Nagrada je podijeljena na dva dijela, pa u slučaju da pogodite obje stvari koje tražimo na račun ćete dobiti 40 €, a ukoliko nitko ne pogodi obje stvari, nagrađena će biti ona dvojica koji su pogodili točan rezultat i to iznosom od 15€!

Dynamo Kiev - Manchester City

Dynamo Kiev – Manchester City prilika da uzmeš 40€

[su_sportingbet]

 

Napominjemo kako u ovoj nagradnoj igri mogu sudjelovati samo igrači koji žive u Hrvatskoj, Srbiji i Makedoniji, jer ostalima nagrada neće moći biti uplaćena. Ono što je potrebno da sudjelujete u ovoj nagradnoj igri, jest da imate račun u Sportingbet kladionici, jer se sredstva uplaćuju na Vaš korisnički račun u Sportingbet kladionici. Račun vrlo jednostavno možete otvoriti na linku dolje:

 

OTVARANJE RAČUNA

Evo kako treba izgledati pravilno postavljenja prognoza za susret Dynamo Kiev – Manchester City (srijeda 20:45) koju pišete u komentaru ispod ovog teksta, primjer:

 

1:2 Aguero

 

Ukoliko kao konačni rezultat postavite 0:0, Vaša maksimalna nagrada koju možete osvojiti je 15 € , naravno ako se susret završi upravo tim rezultatom.

NAPOMENA: Prognoze se mogu postavljati do utorka u 20:45 sati, tj. do početka susreta, a sve koje će biti naknadno postavljenje smatraju se nevažećima. Također jedan korisnički račun odnosno jedna osoba može postaviti samo jednu prognozu. Organizator nagradne igre zadržava prava prekinuti igru u svakom trenutku ili oduzeti nagradu dobitniku u slučaju da se sumnja na prijevaru.

[su_sportingbet]

Za kraj prilažemo Vam sliku sa sastavima koji se očekuju, kako bi se lakše odlučili za rezultat i strijelca posljednjeg pogotka. Ne propustite priliku da okušate svoju sreću i zaradite. Sretno svima! Iskoristi priliku da uzmeš 40€!

Dynamo Kiev - Manchester City očekivani sastavi

Dynamo Kiev – Manchester City očekivani sastavi

Oznake: