NAGRADNA IGRA: Osvoji 40€ na Europa ligi!

Osvoji 40€ svojim znanjem

U suradnji sa Sportingbet kladionicom donosimo Vam novu nagradnu igru… Osvoji 40€ na najjednostavniji način. Vaš zadatak je da pogodite konačni rezultat utakmice u kojoj se sastaju Napoli – Villarreal i strijelca prvog pogotka na susretu. Dvojica igrača koji prvi pogode biti će nagrađeni. Nagrada je podijeljena na dva dijela, pa u slučaju da pogodite obje stvari koje tražimo na račun ćete dobiti 40 €, a ukoliko nitko ne pogodi obje stvari, nagrađena će biti ona dvojica koji su pogodili točan rezultat i to iznosom od 15€!

Napoli - Villarreal

[su_sportingbet]

Napominjemo kako u ovoj nagradnoj igri mogu sudjelovati samo igrači koji žive u Hrvatskoj, Srbiji i Makedoniji, jer ostalima nagrada neće moći biti uplaćena. Ono što je potrebno da sudjelujete u ovoj nagradnoj igri, jest da imate račun u Sportingbet kladionici, jer se sredstva uplaćuju na Vaš korisnički račun u Sportingbet kladionici. Račun vrlo jednostavno možete otvoriti na linku dolje:

OTVARANJE RAČUNA

Evo kako treba izgledati pravilno postavljenja prognoza za susret Napoli – Villarreal (četvrtak 21:05) koju pišete u komentaru ispod ovog teksta, primjer:

3:1 Callejon

Ukoliko kao konačni rezultat postavite 0:0, Vaša maksimalna nagrada koju možete osvojiti je 15 € , naravno ako se susret završi upravo tim rezultatom.

NAPOMENA: Prognoze se mogu postavljati do četvrtka u 21:05 sati, tj. do početka susreta, a sve koje će biti naknadno postavljenje smatraju se nevažećima. Također jedan korisnički račun odnosno jedna osoba može postaviti samo jednu prognozu. Organizator nagradne igre zadržava prava prekinuti igru u svakom trenutku ili oduzeti nagradu dobitniku u slučaju da se sumnja na prijevaru.

[su_sportingbet]

Za kraj prilažemo Vam sliku sa sastavima koji se očekuju, kako bi se lakše odlučili za rezultat i strijelca posljednjeg pogotka. Ne propustite priliku da okušate svoju sreću i zaradite. Sretno svima! Iskoristi priliku i osvoji 40€!

Očekivani sastavi Napoli - Villarreal

Oznake: