NJEMAČKA BUNDESLIGA: BREMEN – SCHALKE

Počinje i nova sezona u Bundesligi – jedan od parova prvog kola je dvoboj između Bremena i Schalkea, s početkom u 15:30.

OIR_resizer (2)

13 prijateljskih utakmica odigrao je Werder u pripremama za novu sezonu. Čak u 12 utakmica je pobijedio, a remizirao je jedino protiv Rostocka. Werder je igrao sa nekim slabijim klubovima, no treba i izdvojiti pobjede protiv Salzburga, Valencije, Seville i West Hama. Iako je riječ o prijateljskim utakmicama, u klubu vjeruju da ove sezone mogu ostvariti veći uspjeh od onog prošle. Prije nekoliko dana u sklopu DFB Pokala sa 0-2 u gostima savladali su Wurzburger Kickerse.

Schalke je odradio sedam prijateljskih utakmica kako bi se što bolje pripremio za nadolazeću sezonu. Bilo je tu raznih rezultata, no niti jedne veće pobjede. Tek je utakmica protiv Porta odigrana bez golova. U sklopu DFB Pokala u gostima su sa visokih 0-5 nokautirali Duisburg. Nakon te pobjede čini se kako su se neke stvari u njihovim redovima posložile.

Bremen i u ovoj sezoni nastavlja forsirati napadački nogomet, baš kao i Schalke. Očekujem utakmicu sa dosta pogotka, u pripremama se zabijalo na sve strane, no to nisu utakmice velikog značaja.

Screenshot_1

Oznake: