NY Yankees – Philadelphia Phillies; 24.06.2015 MLB

PHILADELPHIA IZNENAĐUJUĆE SVLADALA YANKEESE DVA PUTA U NIZU

Vjerujem da nitko nije očekivao da će Philadelphia Philliesi (26-47) kao najgora ekipa u ligi tako jako svladati Yankeese (38-33). Philliesi su jučer upisali svoju treću pobjedu u nizu. Prva utakmica serije protiv Yankeesa je bila rekord za Philliese ove sezone. Ostvarili su čak 11 runova uz 18 hitova, dok su jučer slavili sa 11-6. Kao što je pisano već puno puta, Philliesi su u re-buildu I rade ekipe totalno iz početka. Imaju veterane koji od samog početka karijere u tom klubu, no čini se da konačno dolaze neki novi klinci koji mogu napraviti puno toga, što su I dokazali, a jedan od tih klinaca je I Maikel Franco.

Ne znam kako se osjećam oko svega toga. Jednostavno mi se čini da sam sada ušao u ritam I da sve ide onako kako ja želim. Vidim jako puno dobrih loptica koje mogu kvalitetno udariti I napraviti nešto korisno sa njima I to jednostavno ono što se trenutno događa – rekao je Franco nakon jučerašnje utakmice gdje je ponovno briljirao.

OTVORITE RAČUN NA BET365 KLADIONICI, NAPRAVITE DEPOZIT, TE GLEDAJTE SVE UTAKMICE MLB-A UŽIVO POTPUNO BESPLATNO!!!

Yankeesi su nakon odlične serije utakmice jednostavno potonuli u minimalnu krizu. Poraženi su tri puta u nizu, a da će izgubiti dvije na početku serije protiv Philliesa I to na svom terenu to sigurno nisu očekivali. Do ovog lošeg niza, Yankeesi su imali četiri pobjede u nizu. No, bez obzira na poraze napad Yankeesa je odradio odličan posao u poslijednjijh 10 utakmica. Naime, oni su u tom periodu ostvarili prosjek od 6,07 runova po utakmici, ali istovremeno imaju problema sa svojim startnim bacačima koji su u tom istom periodu ostvarili očajan 6,03 era.

640px-Alex_Rodriguez_bats_2008

Gosti iz Philadelphie će danas na mound poslati svog najboljeg I najskupljeg bacača Colea Hamelsa (5-5; 2,96 era). Ono što se najviše priča za njega je razmjena igrača. Uvijek tako kada ekipa ode u veliki minus se govori o tome za koje će igrače napraviti razmjenu I čini se da bi Hamels mogao biti slijedeći u nizu I doista se puno klubova pokušava oteti za njega.

Uglavnom, Hamels je ove sezone ponovno u odličnoj formi. U poslijednjih osam nastupa tek je jednom dopustio više od dva runu nekom protivniku, što je stvarno odlično, no posebno se iskazao u zadnjem nastupu gdje je briljirao. On je kroz sedam inninga ekipi Pittsburgha dopustio samo četiri hita bez ijednog runa uz 12 strikeouta.

Osjećao sam se odlično od samog početka. Imao sam taj feeling da će sve ići onako kako treba I tako je I bilo. Nadam se da tako nešto mogu prenijeti u svoje slijedeće nastupe I pomoći ekipi da dođe do novih pobjeda – rekao je sjajni Hamels.

Domaćini će pokušati spriječiti metlu na svom terenu, a to će pokušati napraviti sa svojim bacačem Ivanom Novom, koji će tek danas odraditi svoj prvi start u sezoni. On je vukao ozljedu još od prošle sezone I čini se da se sada konačno uspio oporaviti I da je spreman. Na terenima ga nije bilo 14 mjeseci I ovo će mu biti prvi start u karijeri protiv Philliesa I sigurno će biti limitiran na nekih 80 bačenih loptica od strane svog menadžera.

[touchcarousel id=’2′]

Oznake: