Oakland Athletics – Seattle Mariners; 12.04. MLB

BACAČKI AS MARINERSA IMA ODLIČNE BROJKE PROTIV A’s-a

U jučerašnjoj drugoj utakmici u seriji, momčad iz Seattlea (2-3) je slavila sa 5:4 nakon 11 inninga igre te su tako izjednačili seriju na 1:1. Novo pojačanje Seattlea Nelson Cruz je opalio svoj prvi home run u novoj uniformi.

Noć prije su nas pošteno sredili i nadao sam se da možemo vratiti to nazad. Momci su se sjajno borili i pokazali karakter. Zadovoljan sam sa pristupom i kompletnom igrom općenito. Idemo dalje, treba pobijediti jako puno utakmica da bi se naš cilj mogao ostvariti – kazao je menadžer Marinersa Lloyd.

Oakland (3-3) je pokazao da su bez obzira na veliku rasprodaju svojih igrača i dalje konkurentni i da će biti tvrd orah za bilo koju ekipu. I dalje su tu, imaju čini se dobar i opasan napad, ali ostaje pitanje koliko dugo će oni moći igrati na toj razini.

Coco-Admiring-Reid-Compton-USA-TODAY-Sports

Momci iz Kalifornije će danas na mound poslati desnorukog Jesse Hahna (0-1; 4,50 ERA) koji je ove sezone već startao jednu utakmicu. On je protiv Texas Rangersa odradio šest inninga i dopustio tri runa i sedam hitova. Dakle, baš i nije potpuno dominirao, no to nije ni toliko loše, ipak je držao svoju ekipu u utakmici.

 

Mislim da sam napredovao i da mogu pokazati puno više. Vidjet ćemo kako sezona odmiče u kojoj sam fazi, ali smatram da mogu jako puno – rekao je Hahn.

Ovo je tek druga sezona u MLB ligi u njegovoj karijeri i u tom kratko periodu je upisao jedan start protiv Marinersa. U tom startu je bio sjajan te je kroz sedam inninga upisao pobjedu i nije im dopustio niti jedan run.

Gosti će se pouzdati u jednog najboljeg bacača današnjice Felixa Hernandeza (1-0; 1,29 era) koji je već u prvom startu sezone pokazao tko je ovdje šef. King Felix je zaustavio opasan napad Angelsa i prepustio im je samo jedan run uz čak 10 strikeouta kroz sedam izmjena. Danas ga Marinersi ponovno imaju na moundu i mogu biti sretni zbog toga, jer njegove brojke protiv Oaklanda su odlične.

[touchcarousel id=’2′]

Hernandez je u karijeri protiv Oaklanda upisao 19-7 omjer uz 2,38 era, što je doista sjajno. Mnogo puta ih je dominirao i pokazao koliko može biti moćan i koliku kvalitetu ima zapravo. Bude li onaj pravi kao što inače i je onda Oakland neće imati prevelike šanse za stavljanje bodova na semafor.

Oznake: