Ogromna GREŠKA KLADIONICA!

Našli smo jednu veliku grešku u ponudi kladionice, te ćemo je, kao i uvijek, besplatno podijeliti sa Vama. Koeficijent bi trebao biti 1,05, koliko je u drugim kladionicama, a oni su za identičnu okladu stavili čak 7,50! Ovdje se definitivno radi o velikoj, ogromnoj grešci i treba ju iskoristiti dok se može!

[touchcarousel id=’2′]

 

KAKO BI BESPLATNO VIDJELI OVU KVALITETNU INFORMACIJU I GREŠKU KLADIONICE POTREBNO JE PODIJELITI ANALIZU (SHARE) JEDNIM KLIKOM U NASTAVKU TEKSTA! SEDMEROSTRUKO ĆE SE ISPLATITI 😉

Na Svjetskom nogometnom prvenstvu za žene koje se trenutno igra u Kanadi na rasporedu je treće kolo u grupnoj fazi. Njemačka je apslutni favorit za osvajanje zlata, a koliko su dominantni možda najbolje govori podatak da su prosječnu ekipu Obale Bjelokosti u prvom kolu pobijedili sa čak 10:0.

Tajland je prosječna ekipa koja se ni po čemu ne može mjeriti sa Njemačkom. Norvežani su ih nedavno pobijedili sa 4:0 a od Njemačke se očekuje da pobijeda bude i uvjerljivija. Kolike su njemice favoriti u ovom susretu možda najbolje govori podatak da je koeficijent na pobijedu Njemačke samo 1,01! Očekuje se pobijeda od 6, 7, 8 golova razlike pa je i koeficijent da će njemice slaviti sa barem 7 golova razlike oko 1,60. Unibet kladionica u ponudu je stavila klađenje na kornere za navedenu utakmicu, međutim napravili su ogromnu, kardinalnu pogrešku te su Njemčaku stavili kao gosta, a koeficijente za kornere izbacili kao da je Njemačka domačin. Prijetnja ovoj okladi je eventualni storno kojeg prema pravilima igre Unibet može napraviti, međutim rizik je minimalan, gotovo nikakav, a potencijalni dobitak ogroman. 2015-06-14 11_41_19-Unibet Sports - online sports betting odds Dakle kao što je iz slike i vidljivo na “total corners by away team” over 2,5 koeficijent je čak 7,50. Ova granica trebala bi biti za ekipu Tajlanda, dok bi za ekipu Njemačke trebale biti granice koje su stavljene za home team, od 8,5-10,5.

Jednostavno bookmakeri su krivo postavili momčadi, tj. granice za kornere koje su predviđene za Tajland oni su postavili za ekipu Njemačke te daju čak 7,50 da će Njemačka imati više od 2,5 kornera što je jasno, ogromna greška.

Evo i kako to izgleda na jednom od brojnih listića 😉

2015-06-14 14_52_34-Unibet Sports - online sports betting odds

Ovakva greška fantastična je prilika za laku zaradu, a u najgorem slučaju dobit ćemo ulog nazad, ukoliko Unibet stornira okladu. Koeficijent od 1,05 najbolje dočarava koliko je izgledno da će Njemačka imati barem 3 kornera na utakmici, a koeficijent od 7,50 je potpuno promašen.

Oznake: