Philadelphia Phillies – Arizona D’backs; PHILLIESI U NIZU OD ČETIRI POBJEDE

Philadelphia (15-23) je pomalo sve iznenadila sa svojom puno boljom igrom od očekivanog. Povezali su konce i pobijedili četiri puta u nizu. Dva puta su svladali vrlo respektabilne Piratese i sada su dva puta u seriji pobijedili ekipu iz Arizone, što im danas ujedno daje mogućnost da ih i pometu. Arizona izuzetno odgovara Philliesima, a o tome dovoljno govori činjenica da nisu od njih izubili seriju još od 2011. godine. Ono što je Philse dovelo do niza pobjeda je jedna kompaktnost gdje su startni bacači i udarači jednako dobro odrađivali svoj posao.

Teško je igrati kada neke stvari ne funkcioniraju, no sada kada smo posložili kockice to onda izgleda daleko bolje. Svi znaju da gradimo novu ekipu i da pokušavamo napraviti stvari kako treba i za to treba vremena, no meni se čini da smo na jako dobrom putu gdje sve ide u pozitivnom smjeru – izjasnio se generalni menadžer Philliesa Ruben Amaro Jr.

OTVORITE RAČUN NA BET365 KLADIONICI, NAPRAVITE DEPOZIT, TE GLEDAJTE SVE UTAKMICE MLB-A UŽIVO POTPUNO BESPLATNO!!!

Dok Philsi pobjeđuju, Arizoni (15-20) baš i ne ide tako dobro. Napadačku igru drže na vrlo visokoj razini, no bacači su doista u očajnoj formi. Nevjerojatna je činjenica da su startni bacači u zadnjih 10 utakmica upisali očajan 5,29 era i to nikako ne može biti dobro i tako se utakmice ne pobjeđuju. Poraženi su šest puta u zadnjih osam utakmica, Philliesi im nikako ne odgovaraju, a već sutra idu na teško gostovanje kod Miamija.

Philsi će danas na mound poslati 27-godišnjeg Seana O’Sullivana (0-2; 5,06 era) koji se nedavno vratio sa liste ozljeđenih te odradio solidan start protiv ekipe Pittsburgha gdje je prepustio tri runa kroz pet izmjena. Jasno je da mu treba vremena da se klimatizira nakon ozljede i vjerojatno će trebati proći još koji start da to sjedne na svoje mjesto.

Paul+Goldschmidt+Arizona+Diamondbacks+v+San+442b8OxOR2fl

Nakon svake ozljede treba proći neko vrijeme da sve sjedne na svoje mjesto. Ja se osjećam jako dobro, iako nisam zadovoljan sa zadnjim nastupom. Radim naporno da to bude onako kako ja želim – rekao je bacač Philliesa nakon utakmice sa Pittsburghom.

O’Sullivan je do sada odradio tri starta. Problema je imao u drugom startu sezone kada je Washingtonu dopustio četiri runa kroz samo pet inninga. Na domaćem terenu je započeo dvije utakmice i upisao 4,09 era. Protiv Arizone nikada nije bacao.

Gosti će se pouzdati u desnorukog Josha Collmentera (3-4; 5,27 era). Iza njega je jedan od najgorih nastupa u karijeri kada je ekipi Washingtona dopustio čak nevjerojatnih devet runova u samo 1,1 inninga. Bio je to katastrofalan dan za njega, ali i za njegovu ekipu. Prethodni start također nije bio za pohvalu kada je ekipi Colorada dopustio sedam runova, no barem je na moundu izdržao sedam izmjena.

Protiv Philliesa mu ne bi trebalo biti ništa lakše jer protiv njih u karijeri posjeduje 1-2 omjer i jako loš 5,33 era. Collmenteru su se zaredala dva loša starta no prije toga je imao nekoliko jako dobrih nastupa i teško je reći što danas očekivati.

[touchcarousel id=’2′]