Portugal v Meksiko: Kup konfederacija

Portugal v Meksiko igraju u nedelju u 17:00h. Nakon dugih godina na velikim međunarodnim turnirima, Portugal je konačno dobro odigrao na Euru 2016, gdje su okrunjeni prvacima u Francuskoj.

Portugal v Meksiko

Imali su samo jednu pobjedu u prvih 90 minuta, gdje su remizirali sve tri u njihovoj grupi, prije nego što su pobijedili jednu utakmicu u nokaut fazi na penale i dvije u produžetku – ali oni su odradili odličan posao kada je Eder postigao gol u 109. minuti što ih je učinilo prvacima protiv Francuske i od tada su u odličnoj formi.

Nakon što su loše započeli svoje kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, izgubivši od Švicarske sa 2-0, Portugal je poslije toga svoju kampanju ispalio sa pobjedom od 6-0 protiv Andore i od tada su bili u razornoj formi, pobijedivši sljedećih pet kvalifikacijonih utakmica i postižući po najmanje tri gola u svakoj od njih.

Također pročitajte: Rusija v Novi Zeland: Kup konfederacija

Zapravo od tog poraza od Švicarske, oni su postigli 22 gola i primili samo jedan u kvalifikacijama kako bi zadržali pritisak na Švicarsku, a u ovu utakmicu idu poslije uvjerljive pobjede od 3-0 u Latviji.

Samopouzdanje u kampu je vrlo visoko i treba biti pred ovakvu utakmicu, jer Meksiko neće biti lagan. Oni se približavaju mjestu koje vodi na Svjetsko prvenstvo poslije njihovog remija protiv SAD-a početkom ovog tjedna, a ekipa Juan Carlos Osorija je sada izgubila samo jednu od posljednjih 13 utakmica – prilično dobar niz koji uključuje pobjede protiv Republike Irske i Amerikanaca. Međutim, Portugal je za klasu jači od timova sa kojima su se suočavali.

Ali, mislim da će ovo biti jedna vrlo otvorena utakmica sa mnogo golova. Kao prvo mislim da će Ronaldo postići jedan od njih, dok je velika vjerojatnoća da će i Meksiko uspjeti zatresti mrežu europskog prvaka. Iz iskustva govorim da se ne treba kladiti protiv Ronalda kakvi god da su koeficijenti u pitanju. Koeficijenti u bet365 kladionici su vrlo dobri, gdje nam na okladu da će oba tima dati gol daju 1.95. Sretno!

UPLATI!

Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Oznake: