Premier League: WBA-Chelsea

Svoju treću utakmicu sezone u nedjelju igraju WBA i Chelsea. Branitelji naslova gostuju na The Hawthornsu gdje će tražiti svoju prvu pobjedu u sezoni isto kao i njihovi domaćini. Susret je na rasporedu u 14:30.

diego costa-chelsea

diego costa-chelsea

WBA je u prva dva kola i dalje bez pobjede i nalazi se na dnu tablice. U prvom kolu doživjeli su teški poraz od Manchester Citya 3:0 u kojem nisu imali nikakvih izgleda, a rezultat je samo mogao biti veći, dok su u drugom susretu odigrali vrlo blijedih 0:0 sa Watfordom. Tony Pulis u tom susretu je dao priliku i svom novom pojačanju Rondonu, ali ni to nije pomoglo WBA da probije novog prvoligaša. Za susret protiv aktualnih prvaka nedostaje im tek B. Foster.

 

 

Chelsea je vrlo loše ušao u sezonu, a Mourinho je malo puta u karijeri imao niz od tri utakmice bez pobjede. U prvom kolu Chelsea je remizirao sa Swanseom 2:2 nakon što su igrali s igračem manje, dok su u drugom kolu totalno nadigrani od Manchester Citya i izgubili 3:0 isto kao i WBA od tog protivnika. Mourinho sada više nema pravo na pogrešku, jer bi u momčad mogla ući nervoza, ali i mogli bi nakupiti već osjetan bodovni zaostatak, koji neće biti lagano kasnije sustizati.

Chelsea za ovaj susret ne može računati na V. Mosesa i Oscara, ali to ne bi trebao biti veliki problem, jer upravo na tim pozicijama raspolažu sa velikim brojem vrlo kvalitetnih igrača. Mourinho je od prošlog susreta u svoje redove doveo dvojicu igrača Babu Rahmana i napadača Barcelone Pedra koji bi trebali zaoštriti konkurenciju.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

U posljednjih 5 međusobnih susreta Chelsea ima dvije pobjede, dok je WBA slavio jednom. Upravo u tom posljednjem susretu slavio je WBA i to sa visokih 3:o na svom terenu.

Susret će suditi Mark Clattenburg.

KAKO BI VIDJELI ODLIČNE INFORMACIJE ZA KLAĐENJE ZA OVU UTAKMICU, POTREBNO JE PODIJELITI (SHARE) ANALIZU JEDNIM KLIKOM! ISPLATIT ĆE SE

U prošlom međusobnom susretu WBA je uvjerljivo slavio 3:0, pa se može očekivati i sada vrlo čvrsta utakmica pogotovo ako uzmemo u obzir formu Chelsea na početku sezone. Ipak uvjereni smo kako je Mourinho potpuno mobilizirao momčad, jer njemu nije česti slučaj da je tri kola bez pobjede. Chelesa je vrlo kvalitetan i trebao bi u ovom susretu upisati pobjedu i primaknuti se vrhu tablice.

pobjeda chelsea