PROMOCIJA: Utrke konja – CHELTENHAM FESTIVAL!

Pred nama je jedan od najpoznatijih događaja za ljubitelje utrke konja – CHELTENHAM FESTIVAL 2016.! Ovaj četverodnevni događaj počinje 15.3 i traje do 18.3. kroz koje će se odvijati vrlo zanimljive utrke. Možda nekome tko ne prati ovaj sport ovaj događaj nije previše poznati, ali radi se o zaista velikom događaju, pa spomenimo neke zanimljive podatke:

 • nagradni fond za utrke konja iznosi 4.100.000 funti,
 • ukupne uplate na oklade iznose 150.000.000 funti,
 • prošle godine u prosjeku je 58.000 ljudi gledalo utrke uživo,
 • britanci su izračunali da se prošle godine popilo 265.000 litara piva.
CHELTENHAM FESTIVAL utrke konja

CHELTENHAM FESTIVAL utrke konja

Utrke konja – važnost

U svakom slučaju pred nama je vrlo veliki događaj koji ima i dugu tradiciju u Engleskoj. Utrke konja su naravno posebno zanimljive kladionicama, jer upravo je ovaj sport jedan od najpopularnijih za sportsko klađenje. Same utrke konja razvile su se u 18. stoljeću u Engleskoj i vrlo su popularne na Otoku. CHELTENHAM FESTIVAL Vam je događaj na kojem se okupljaju najbolji konji, njihovi jahači, treneri i vlasnici koji se bore ne samo za veliki nagradni fond već i za veliku čast koju donosi pobjeda na utrci.

Betfair promocija vrijedi i kod nas!

Povodom utrke konja na CHELTENHAM FESTIVALU Betfair Vam nudi odličnu promociju koja vrijedi i za naše prostore! Promociju možete iskoristiti, ako Vam je račun registriran u navedenim zemljama: UK, Rep. of Ireland, Andorra, Argentina, Austria, Belarus, Belgium, Belize, Bolivia, Bosnia, Canada, Chile, Colombia, Costa Rica, Croatia, Cuba, Cyprus, Czech Republic, Dominican Republic, Ecuador, El Salvador, Finland, Georgia, Gibraltar, Guatemala, Honduras, Hungary, Iceland, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Macedonia, Malta, Mexico, Monaco, Montenegro, Netherlands, Nicaragua, Norway, Panama, Paraguay, Peru, Poland,Portugal, Puerto Rico, Republic of Moldova, Romania, Russia, San Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Solomon Islands, Sweden, Switzerland, Ukraine, Uruguay, Venezuela.

Promocija batfair vrijedi za ove zemlje

Ukoliko još uvijek ne posjedujete račun u Betfair kladionici, to će te vrlo jednostavno napraviti klikom na donji gumb:

BETFAIR OTVARANJE RAČUNA

Što nam donosi ova promocija?

Ova promocija se odnosi samo na nove korisnike, pa stoga trebate napraviti 3 koraka kako bi ostvarili tri besplatne oklade:

 1. Otvoriti račun koristeći promotivni kod ZSKAAD, te napravite depozit
 2. Kladite se na bilo koju utrku, te ukoliko pogodite konja koji pobjeđuje ostvarujete tri besplatne oklade. Vaš minimalni ulog treba iznositi 10€ i to na minimalni koeficijent 4. Ukoliko pogodite pobjedničkog konja ulog na Vašim besplatnim okladama će biti jednak Vašem ulogu na prvu okladu (dakle minimalno 10€, a maksimalno 25€)
 3. Ukoliko neka od Vaših oklada prvog dana bude dobitna ostvariti ćete tri besplatne oklade u iznosu Vašeg uloga (do 25€) koje ćete dobiti u roku od 2 sata.
Betfair promocija - utrke konja

Betfair promocija – utrke konja

VAŽNO:

 • Opcija Cash Out nije moguća u slučaju besplatnih oklada
 • Svoje besplatne tri oklade možete iskoristiti u roku od 30 dana i to uplatom na bilo koje sportske događaje, s time da koeficijent na okladu mora biti veći od 1.20.
 • Prva oklada mora Vam biti veća od 10€, jer u suprotnom nećete moći ostvariti tri besplatne oklade
 • Maksimalni iznos na koji mogu glasiti Vaše besplatne oklade je 25€ ukoliko je Vaš dobitni listić bio s ulogom od 25€ ili više.
 • Ukoliko se pokaže da ste otvorili više računa (tzv. duple račune) kako bi iskoristili promociju, Betfair zadržava pravo da Vam ukine promotivnu nagradu
 • Ovu promociju ne možete iskoristiti ukoliko već imate račun u Betfair kladionici
 • Vrijednost vaših besplatnih oklada može biti maksimalno 25€ i to na način da uložite 25€ na određenog konja, po npr. koeficijentu 4 i ukoliko on slavi Vi ćete dobiti 3 besplatne oklade u iznosu od 25€ i naravno iznos od 100€ od pogođenog pobjednika.

BETFAIR OTVARANJE RAČUNA

Oznake: