Ruska Premier League: Samara-CSKA Moskva

U Rusiji se igra drugo kolo prvenstva, a kolo otvaraju Samara i CSKA Moskva. U prvom kolu Moskovljani su slavili, ali teže od očekivanog, dok je Samara slavila na gostovanju kod Anzhija.

musa-cska

Samara je u prvom kolu gostovala kod Anzhija i upisala pobjedu 1:0, ali ta pobjeda je izborena uz puno sreće, jer Anzhi je bio puno bolji i imao puno prilika, ali samo dekoncentracija napadača Anzhija i sjajni vratar Konyukhov  omogućili su da Samara odnese sva tri boda. Samara je inače novi prvoligaš i već u prvom kolu susreli su se još jednim novim prvoligašem. Ipak sada ih očekuje dvoboj protiv jedne od najboljih Ruskih momčadi koja je viceprvak od prošle sezone. U redovima Samare nedostaje tek Jahović.

 

 

CSKA je na otvaranju sezone slavio protiv Kazana, ali vrlo kasno su postigli pogodak koji im je bio dovoljan da uzmu tri boda. CSKA nije oduševio na startu, ali za njih je najvažnije upisivati bodove kako im glavni konkurent Zenit ne bi odmaknuo na samom početku sezone. U ovoj utakmici biti će apsolutni favoriti, jer je razlika u kvaliteti velika, pa će to biti dobra prilika da se poradi na napadačkim akcijama. Kod CSKA nedostaje tek ozljeđeni Vasili Berezutski kojeg nije bilo ni u prvoj utakmici.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

U međusobnim susretima CSKA je slavio u posljednjih 5 susreta, a posljednji je odigrani prije nešto više od 10 dana kada je CSKA u prijateljskom dvoboju slavio 2:0. Samara na pobjedu protiv CSKA čeka od 2012. godine.

KAKO BI VIDJELI ODLIČNE INFORMACIJE ZA KLAĐENJE ZA OVU UTAKMICU, POTREBNO JE PODIJELITI (SHARE) ANALIZU JEDNIM KLIKOM! ISPLATIT ĆE SE

 

CSKA je u svakom slučaju favorit protiv momčadi koja se tek vratila u prvu ligu, ali svakako da to neće biti lagani zadatak za viceprvaka Rusije, jer već na otvaranju su pokazali da još uvijek nisu u najboljoj formi. Samara će sigurno biti jako motivirana da pokuša iznenaditi puno uglednijeg protivnika. Ipak dojma smo kako iskustvo i kvaliteta su na strani CSKA, a saznanje da ne smiju gubiti bodove u borbi za naslov sigurno će ih dodatno motivirati.

cska slavlje