San Francisco Giants – Arizona Diamondbacks; 19.04. MLB

AKTUALNI PRVACI NE DIŠU PUNIM PLUĆIMA

San Francisco (4-9) je u zadnjih pet godina podizao trofej prvaka čak tri puta, no ulazak u ovu sezonu ne govori baš da bi to mogli ponoviti, a prema svemu sudeći nisu niti favoriti u diviziji za ulazak u doigravanje. Nekoliko igrača je otišlo, posebno im nedostaje Pablo Sandoval koji je potpisao za Boston. Sa tim odlascima su očito dosta izgubili, a nisu napravili niti jedan pošten potez kako bi doveli nekoga kao adekvatnu zamjenu.

Arizona (6-6) je imala očajnu sezonu prošle godine. Ovoga puta to izgleda malo drugačije i bolje, no što oni zapravo mogu napraviti teško je reći. Kadar za doigravanje nemaju, jednostavno im fali širine i dobrih startnih bacača. Također imaju i nekoliko “rupu” u napadu i to je za borbu za ulazak u doigravanje popriličan minus.

tim-hudson-mlb-san-francisco-giants-pittsburgh-pirates1

Ovo je jako teška divizija, konkurencija je ogromna i svaka pobjeda je jako bitna. Uvijek ćemo dati sve od sebe i nadati se da možemo napraviti kvalitetan rezultat – rekao je najbolji udarač Arizone Paul Goldschmit.

Domaćini će na mound poslati veterana Tima Hudsona (0-1; 2,03 era) koji je jako dobro krenuo u sezonu bez obzira na činjenicu što još nema pobjedu. U sveukupnih 13,1 inninga ovaj iskusni bacač je dopustio tek tri runa, no problem je što ga njegov napad baš i nije podržao sa runovima.

Ne obazirem se na to previše. Jednostavno se fokusiram na ono što ja moram napraviti i tako gledam na svaku utakmicu. Želim pružiti svojoj ekipi priliku da dođe do pobjede i to je moj cilj – rekao je veteran Hudson.

Prošlu sezonu je završio sa 9-13 omjerom i sasvim solidnim 3,57 era. Jako je bitno istaknuti kako je bio izuzetno dominantan kroz karijeru protiv ekipe iz Arizone. Ukupno je upisao 9-1 omjer i odličan 2,01 era.

Gosti će na mound poslati desnorukog Jeremya Helicksona (0-2; 6,55 era) kojemu je ovo prva sezona u dresu Arizone. Za sada se nije proslavio te je kroz dva dosadašnja starta dopustio osam runova i 16 hitova. Nije to onaj Helickson koji je dominirao u dresu Tampe, no možda mu treba vremena da se prilagodi i pronađe svoj ritam. Jedini put kada je bacao protiv San Francisca je bilo ove sezone kada je dopustio tri runa.

Oznake: