Seattle Mariners – Boston Red Sox; 16.05.2015 MLB

BOSTON OČEKUJE JAKO TEŠKA VEČER

Seattle Marinersi (15-19) se grčevito bore da dostignu pozitivan omjer pobjeda I poraza, no baš Im I ne ide u zadnje vrijeme. Složili su odličnu ekipu po imenima, ali jednostavno nije se dogodilo ono što nešto što bi ih dovelo u vrh divizije. U zadnje vrijeme su malo popravili formu te su kroz poslijednjih 10 utakmica upisali šest pobjeda, ali tako nešto ne može biti dovoljno.

Moramo nastaviti naporno raditi. Nije lako, ovo je najjača liga svijeta I svaka utakmica je veliki izazov u kojoj moraš biti najbolji da bi pobijedio. Imamo veliki potencijal, ali moramo popraviti napadačku igru I ostati konstantni što do sada nismo bili. Mislim da naše vrijeme uskoro dolazi – rekao je ponajbolji udarač Marinersa Robinson Cano.

OTVORITE RAČUN NA BET365 KLADIONICI, NAPRAVITE DEPOZIT, TE GLEDAJTE SVE UTAKMICE MLB-A UŽIVO POTPUNO BESPLATNO!!!


Boston (17-18) je s obzirom na očekivanja daleko od cilja. Doveli su velika pojačanja I njihova igra je vrlo dobra, ali ekipno nisu na nivou na kojem bi željeli biti. Nisu uspjeli doći do nekog niza pobjeda koji bi ih poveo prema vrhu divizije I praktički su u vrlo sličnoj situaciji kao I Seattle. Startni bacači su dosta velik problem, iako u zadnje vrijeme laganim ritmom ulaze u solidnu formu, no trebati će vremena dok se kompletna situacija ne sredi.Domaćini će danas na mound poslati jednog od najboljeg bacača lige Felixa Hernandeza (6-0; 1,85 era). Toliko je dobar da jednostavno ne može izgubiti utakmicu. On je već sada Hall of famer, a tek je 29-oj godini svog života I već je dostigao brojku od 2000 strikeouta.
David-Ortiz-640x360
On je najbolje što ova liga ima. Doista je sjajan na terenu ali I izvan njega. Stvarno je veliki radnik I ništa ne prepušta slučaju – rekao je menadžer Marinersa.Felix je u ovoj sezoni sedam puta stao na mound I samo je jednom dopustio više od dva runa (3) što nikome nije uspjelo u ovoj sezoni osim njemu. U zadnjem startu je nastavio sa dominacijom te je totalno deklasirao ekipu Oaklanda kada im je kroz sedam izmjena dopustio tek jedan run uz samo pet dopuštenih hitova. Na domaćem terenu je također impresivan sa 1,20 era. U svojoj karijeri je protiv Red Soxa upisao impresivnih 8-2 uz 3,06 era I definitivno Red Soxe očekuje jako težak posao.Gosti će lopticu u ruku dati desnorukom Ricku Porcellu (3-2; 4,50 era). On je od ove sezone član Bostona, a do tada je sezone provodio u dresu Detroita. Porcello ima problema sa održavanjem forme I ponekad je doista teško reći što očekivati od njega. No, jasno je kako je uhvatio ritam te je u zadnja četiri starta dopustio sveukupno četiri runa što je doista odlična statistika.Na gostujućim nastupima se nešto slabije snalazi sa 5,04 era I imao je problema sa desnorukim udaračima koji su protiv njega upisali .309 udarački prosjek. Kroz karijeru je upisao pozitivan 4-3 omjer protiv Marinersa uz 3,96 era.

U zadnjih 10 međusobnih utakmica Seattle je bio bolji sa omjerom 6-4.

[touchcarousel id=’2′]