Slovenija: Maribor-Zavrc

Utakmicom u Ljudskom vrtu započinje nova sezona Slovenskog prvenstva, a novu sezonu otvaraju domaćin i aktualni prvak Slovenije Maribor i vrlo ambiciozni gost Zavrc. Očekuje se za Slovenske standarde vrlo kvalitetna utakmica.

Maribor-Zavrc

Maribor je ove sezone već odigrao nekoliko utakmica prvo je u superkupu nakon jedanaesterca izgubio trofej nakon što je susret završio 0:0, da bi nakon toga  prije tri dana započeo svoju Europsku priču u kvalifikacijama za Ligu prvaka i svladao goste iz Kazahstana, Astanu sa 1:0. Maribor je u ovim utakmicama pokazao veliki napredak, jer tijekom priprema imali su puno problema s obranom, ali u dvije službene utakmice nisu primili pogodak. Veće probleme predstavlja im napad, jer jedini pogodak postigao je stoper.

Problem za Maribor je što nakon samo tri dana igraju utakmicu, a Astana ih je ozbiljno umorila, tako da se mogu očekivati i neke promjene u prvoj postavi.

 

 

Zavrc je klub koji velikim koracima napreduje, jer do prije dvije godine igrali su u drugoj Slovenskoj ligi. Klub ima jaki hrvatski utjecaj, od trenera do velikog broja igrača iz Hrvatske lige. Tijekom ljeta ozbiljno su se pojačali, a najpoznatija pojačanja su Muslimović,  Etto, Glavica, Dreven, Picak, Škvorc, a cilj im je biti u samom vrhu na kraju sezone. U pripremnim utakmicama odigrali su 0:0 sa Zoryom i Istrom u posljednje dvije utakmice. Problem Zavrca mogla bi biti uigranost i stanje novopridošlih igrača.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

Maribor u posljednjih 5 međusobnih susreta sa Zavrcem ima isto toliko pobjeda. Posljednju utakmicu odigrali su u svibnju kada je Maribor slavio 3:1.

KAKO BI VIDJELI ODLIČNE INFORMACIJE ZA KLAĐENJE ZA OVU UTAKMICU, POTREBNO JE PODIJELITI (SHARE) ANALIZU JEDNIM KLIKOM! ISPLATIT ĆE SE

 

Maribor dočekuje Zavrc samo tri dana nakon teškog susreta u Europi protiv Astana. maribor još uvijek nije posložio momčad iako napreduju iz utakmice u utakmicu. Zavrc je puno uložio u momčad ove sezone, te ima velike ambicije u nadolazećoj sezoni, ali momčad vjerojatno još uvijek nije uigrana, a i neki igrači koji su stigli su van forme. Obje momčadi u posljednjim utakmicama nisu pokazivale pretjeranu efikasnost, a Maribor koji je favorit mogao bi biti iscrpljen pa očekujemo utakmicu sa malo golova, a koeficijent je jako dobar pa vrijedi pokušati, iako to nije najsigurnija opcija. Mnogo sigurniji tip je pobjeda Maribora koji je protiv Zavrca imao sjajne rezultate.

maribor manje zavrc