Srijeda 05.10: Što danas odigrati na kladionici?

Srijeda 05.10., ponuda ponovo nije baš neka što se tiče nogometa, ali izdvojili smo vam dva tipa iz hokeja i košarke. Dva odlična sporta. Sretno tko isprati.

Srijeda 05.10

Barys Astana – Barovi Kazan | KHL – Hokej

Jedna od najzanimljivijih utakmica u ovom kolu je svakako susret Barysa i Kazana. Nakon lošeg starta, ekipe Barysa nedavno je poboljšala svoju igru i oni više nisu na dnu tabele. Kazan je igrao dobro ove godine, a oni su trenutno na trećem mjestu u istočnoj konferenciji. Oni će pokušati nastaviti svoju pozitivnu seriju od tri pobjede u nizu i sada Astana dolazi na red. No, to neće biti lako, jer domaćini su u prošlosti pokazali da imaju potrebnu kvalitetu i da se mogu nositi sa bilo kojim timom u ligi.

[su_euro_soccer_bonus]

Barys je trenutno u seriji od tri uzastopne pobjede kod kuće. Najnoviji poraz u svojoj dvorani dogodio se sredinom prošlog mjeseca. Tada su izgubili od SKA St. Petersburga sa 3:5. Iako su poraženi, oni su igrali prilično dobro u toj utakmici. Kladionice daju malu prednost Kazanu u ovoj utakmici, ali ja bi dao prednost Barysu ovaj put i oni su mnogo bolji tim, otkako je stigao novi trener.

TIP: Dupla šansa Barys Astana

screenshot_8

UPLATI!

Ferenerbahce – Anadolu Efes | Turski Superkup – Košarka

Super kup (predsjednički kup), koji će se igrati u Ankari između dvije istanbulske momčadi, prvak Fenerbahce i prošlogodišnji pobjednik kupa Anadolu Efes, službena je utakmica nove košarkaške sezone u Turskoj.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Ovo je pravi duel titana, gdje je turska liga definitivno najjača u Europi ove sezone. Ove dvije ekipe su odigrale čak deset međusobnih susreta prošle sezone u turskim i europskim natjecanjima, a Fenerbahce je bio bolji sedam puta. Međutim ovaj put moj izbor je Efes, jer su igrali bolje u pripremnom razdoblju, unatoč porazu od Darusafaka prošlog tjedna 70-79. Bit će zanimljivo vidjeti koji tim će se bolje nositi sa FIBA pravilima koja regulira domaća natjecanja u Turskoj.

TIP: Efes +5,5

screenshot_9

UPLATI!

Oznake: