Srijeda 12.10: Što danas odigrati na kladionici?

Srijeda 12.10., završilo se treće kolo kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. godine. Današnja ponuda nije baš bogata, ali mi smo vam izdvojili dva para iz dvije košarkaške lige. Sretno svima!

Srijeda 12.10

Khimky Moscow Region – Lietuvos Rytas | Euro kup – Košarka

Kao uvod u sutrašnji početak reformirane Euro lige, danas počinje drugo po kvaliteti europsko klupsko natjecanje u košarci – Euro kup, koji će imati 20 timova iz devet zemalja, zbog sukoba između FIBA-e i ULEB-a. Na početku imamo zanimljiv duel između dva bivša Euro kluba, ruski Khimky i litvanski Lietuvos Rytas, koji su se u ovom natjecanju sastali samo u 2009. godini, u finalu turnira u talijanskom Torinu.

Ruska momčad je nesumnjivo favorit, ali bez Shvedovtheya još uvijek nemaju bek šutera, koji bi mogao jamčiti sigurnih 20 poena po utakmici. Litvanci mogu pružiti dobar otpor, ako budu u pravom raspoloženju. Predlažem hendikep na goste.

TIP: Lietuvos Rytas +7,5

screenshot_11

UPLATI!

Real Madrid – Olympiacos | Euroliga

Nova sezona počinje u Euroligi, a prva utakmica će biti obračun između dvije velike europske ekipe, Reala i Olympiakosa, Zanimljivo je da su dvije ekipe odigrale prvu utakmicu u Euroligi tačno prije 16 godina. Osim toga, oni su igrali veliki broj međusobnih susreta, od kojih su dva finala igrana prošle i prije tri godine.

Prve utakmice su uvijek najteže. Bez obzira na dobar početak u domaćim prvenstvima, Euroliga je nešto sasvim drugo. Real je pokazao koliko je dobar u šutanjima s terena, dok Olympiakos ima igrače koji mogu napraviti razliku u napadu. Sve to nam daje nadu da bi igra trebala biti učinkovita sa obje strane.

TIP: Više od 163,5 poena

screenshot_10

UPLATI!

Oznake: