Srijeda 19.10: Što danas odigrati na kladionici?

Srijeda 19.10., tj. večeras će se odigrati još osam utakmica trećeg kola Lige prvaka i naša analiza započinje sa vrlo zanimljivom utakmicom u skupini B.

Srijeda 19.10

Napoli – Besiktas | Liga prvaka

Prvo-plasirani Napoli, koji je do sada pobijedio dvije utakmice, će se suočiti sa drugo-plasiranim Besiktasom, koji je remizirao prethodne dvije utakmice, s Dynamo Kijevom i portugalskom Benficom. To nam govori da će ove tri ekipe biti u utrci za to drugo mjesto koje također vodi u osminu finala, nakon što će na prvom vjerojatno biti Napolitanci, pogotovo ako večeras pobijede goste iz Istanbula.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Očekuje se da domaći tim poboljša loš dojam nakon dva poraza u Seriji A, s trećom pobjedom u nizu u Ligi prvaka, ali morate znati da su gosti iz Istanbula još uvijek neporaženi ove sezone i sigurno će dati svoj maksimalan učinak da nastave sa pozitivnim nizom i večeras na San Paolo Stadionu.

TIP: Manje od 2.5 gola

screenshot_29

UPLATI!

Barcelona – Manchester City | Liga prvaka

Ovo je svakako najatraktivnija utakmica trećeg kola u Ligi prvaka, gdje će se sastati dvije ekipe koje su prošle sezone daleko dogurale u ovom natjecanju. Barcelona je zaustavljena od strane finalista Atletico Madrida, dok je engleski Manchester City eliminiran od strane aktualnog prvaka Real Madrida u polufinalu. Dodajmo da su se ove dvije momčadi susrele u sezonama 2013/14 i 2014/15 u osmini finala Lige prvaka i Barcelona je apsolutno bila dominantnija i pobijedila sve četiri međusobna susreta.

[su_euro_soccer_bonus]

Budući da oba tima imaju fantastičan napadački potencijal, sasvim je jasno da će to biti golijada na Nou Campu.

TIP: Oba tima daju gol

screenshot_28

UPLATI!

Oznake: