Texas Rangers – Chicago White Sox; 04.06.2015 MLB

RANGERSI JUČER PREKINULI NIZ OD ČETIRI POBJEDE

Momci iz Texasa su u mjesecu Svibnju odradili fantastičan posao i konačno su dosegnuli pozitivan omjer. Rangersi su sada na 27-26 omjeru, a mnogo stvari je krenulo pozitivno kada se njihov ponajbolji udarač Prince Fielder “zagrijao” te kada su u ekipu vratili Josha Hamiltona. Spomenuti Hamilton je dugo godina bio član Rangersa, sve dok nije otišao u Angelse, no zbog problema sa opijatima pred ovu sezonu Angelsi su ga odlučili razmijeniti sa Rangersima i tako je to sve krenulo.

Osjećam se sjajno, doista je sjajno vratiti se kući i igrati pred ovakvom publikom. Sretan sam i želim napraviti ponovno nešto konkretno sa Rangersima i mislim da imamo dobre šanse za to. Imamo ekipu u kojoj se sada sve posložilo i ogorman potencijal – rekao je Hamilton i pokazao koliko je sretan što se vratio u Texas.

OTVORITE RAČUN NA BET365 KLADIONICI, NAPRAVITE DEPOZIT, TE GLEDAJTE SVE UTAKMICE MLB-A UŽIVO POTPUNO BESPLATNO!!!

Chicago (24-27) nije impresionirao ove sezone, napravili su neke pomake prije sezone, no to još uvijek nije uzelo maha i ne igraju onako kako su očekivali. Oni su solidna ekipa, ali bez konstantnog pobjeđivanja nemoguće je napraviti nešto konkretno u ovako velikoj konkurenciji. Već sada u diviziji zaostaju dosta gdje su tri ekipe iznad 50 % pobjeda i doista će im biti teško to nadoknaditi. Kroz zadnjih 10 utakmica imaju pet pobjeda i pet poraza što je solidno, ali na njihovu žalost nedovoljno.

DETROIT, MI - APRIL 23: at Comerica Park on April 23,  2014 in Detroit, Michigan. (Photo by Gregory Shamus/Getty Images) *** Local Caption ***

DETROIT, MI – APRIL 23: at Comerica Park on April 23, 2014 in Detroit, Michigan. (Photo by Gregory Shamus/Getty Images) *** Local Caption ***

Rangersi će na mound poslati desnorukog Yovani Gallarda (5-6; 3,88 era). On je u vrlo dobroj formi, a to je i dokazao u zadnje dvije utakmice kada je sveukupno prepustio samo tri runa. U Texas je kročio prije početka ove sezone kada su ga Rangersi uzeli iz Milwaukeeja i čini se napravili jako dobar potez.

Sretan sam ovdje, imam sve što mi je potrebno za uspjeh, ekipa me uvijek podržava u svemu. Mislim da moramo itekako upregnuti i zadržati ritam pobjeda kako bi bili što uspješniji – rekao je Gallardo.

Na Arlington parku Gallardo je bacao poprilično solidno sa 3-2 omjerom i 3,16 era. Kroz njegovih 11 startova Rangersi su upisali pet pobjeda i šest poraza.

Gosti će se pouzdati u rookie bacača Carlosa Rodona (1-0; 3,45 era) koji je dobio već ove sezone sjajnu priliku da se dokaže. Ima ogroman potencijal i on je top prospect ekipe White Soxa. Stručni stožer ja najavio da će paziti na njegov broj odrađenih inninga kako bi limitirali mogućnost ozljeda. U zadnja dva starta Rodon je doista bio jako dobar kada je prepustio u svakom od tih startova po jedan run i izdržao na moundu po šest izmjena. Neće mu biti lako u Texasu, ali svojim kvalitetama im može zakomplicirati život.

[touchcarousel id=’2′]