Toronto Blue Jays – Texas Rangers; MLB 26.06.2015

RANGERSI U VELIKIM PROBLEMIMA

Ekipa iz Texasa je jučer upisala svoj peti poraz u nizu. Najgore od svega je što su ih divizijski rivali iz Oaklanda pomeli na njihovom terenu I čini se da im je to teško palo. Nakon što su imali odličan niz serija pobjeda sada su pali dosta nisko, a sa ovakvom igrom se neće niti približiti doigravanju, a kamoli doći do njega. Problem je u tome što je napadačka igra stala, a u tom nizu poraza su samo jednom uspijeli napraviti više od tri runa na jednoj utakmici.

Znamo da će uvijek biti ovakvih nizova, čak smo I razgovarali o tome. Razgovarali smo kako se izvući iz toga, kako se vratiti nazad na pozitivan niz. Kako odgovoriti na to je najveći izazov I najveće pitanje, nije lako, ali napraviti ćemo sve da se vratimo u pozitivan niz – izjasnio se menadžer Rangersa Jeff Banister.

OTVORITE RAČUN NA BET365 KLADIONICI, NAPRAVITE DEPOZIT, TE GLEDAJTE SVE UTAKMICE MLB-A UŽIVO POTPUNO BESPLATNO!!!

Texas (37-36) je još uvijek na pozitivnom omjeru I sigurno im neće biti lako na otvorenju serije kod Toronta (39-35) koji vodi veliku borbu sa svojim rivalima na istoku. Jaysi su u poslijednjih osam utakmica upisali pet pobjeda, što je vrlo solidno. Sa ovakvim ritmom Jaysi itekako imaju dobre šanse da se domognu doigravanja, ali u ovakvoj diviziji će morati igrati još bolje ukoliko žele to playoff mjesto.

hi-res-175323520-jose-bautista-of-the-toronto-blue-jays-celebrates-after_crop_north

Kroz poslijednjih 10 utakmica Jaysi su ostvarili prosjek od 4,79 runova, a nakon gostujuće turneje ih sigurno veseli povratak na domaći teren. Naime, on su na Rogers centru dobro napadačkoj formi gdje ove sezone upisuju prosjek od 6,13 runova, što ih čini jednim od najefikasnijih domaćina u ligi. Na spomenutom Rogers centru Jaysi su do sada upisali 23-14 omjer, ali ne treba smetnuti sa uma da su Rangersi jako dobar gost sa 22-17 omjerom.

Kanađani će danas na mound poslati ljevorukog veterana Marka Buehrlea (7-4; 3,90 era). Veteran je pronašao odličnu formu I kroz poslijednja četiri starta niti jednoj ekipi nije dopustio više od dva runa, s time da je samo jednom ostao na moundu manje od sedam izmjena.

Veseli me činjenica da mogu ostati dugo u utakmici I pružiti svojoj ekipi priliku da se domognemo pobjede. Jako je bitno za startera da može dati što više, da ostane u igri I da odmori bullpen koliko je moguće. Sada kada smo pred svojim navijačima nadam se da možemo napraviti još više I krenuti prema prvom mjestu – rekao je Buehrle.

Na domaćem terenu je ovaj ljevoruki bacač upisao 3-1 omjer uz solidan 3,38 era uz .274 dopušteni udarački prosjek. Kroz ukupnih 37 izmjena na Rogers centru, Buehrle je dopustio 14 runova.

Gosti će se pouzdati u Nicka Martineza (5-3; 2,77 era) koji je prema svemu jedan od najboljih startera Rangersa. Od samog početka sezone Martinez je tek jednom dopustio više od tri runa, što je sjajno. Baš kao I njegova ekipa on je odradio odličan posao u gostima. Tamo je upisao 3-1 omjer I 1,69 era uz samo osam dozvoljenih runova kroz 42,2 inninga.

U poslijednjih 10 međusobnih utakmica Toronto je čak osam puta svladao Rangerse.

[touchcarousel id=’2′]

Oznake: